ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Vrouwen- en Meidenafdeling neemt deel aan KNVB Ontwikkelingsprogramma!

Algemeen - Vrouwen

De Vrouwen- en Meidenafdeling van UDI’19 neemt als 1 van 30 zorgvuldig geselecteerde  verenigingen in Nederland deel aan het KNVB Ontwikkelingsprogramma voor het vrouwen- en meidenvoetbal.

Het KNVB ontwikkelingsprogramma richt zich op het ontwikkelen van de positionering van vrouwen- en meidenvoetbal binnen de vereniging, een daarop afgestemde organisatie en de kwaliteit van voetballen die daarbij hoort.

UDI’19 krijgt middels deelname aan dit programma als vereniging de mogelijkheid om de positie van het vrouwen- en meidenvoetbal binnen onze vereniging in kaart te brengen en samen met professionals en specialisten van de KNVB verbeteringsprocessen in gang te zetten.

Het Ontwikkelingsprogramma duurt +/- 90 dagen vanaf het eerste gesprek tot aan het uiteindelijke actieplan. Gedurende dit programma zijn er verschillende bijeenkomsten met aanwezigheid van diverse mensen van de KNVB en veel mensen die binnen UDI’19 direct of indirect verbonden zijn met de vrouwen- en meidenafdeling.

Na in september een intake gesprek met succes te hebben doorstaan stond op dinsdag 23 oktober het zogenaamd Analysegesprek op de agenda. Deze avond diende ertoe om te kunnen vaststellen in welke fase van ontwikkeling het vrouwen- en meidenvoetbal zich binnen UDI’19 bevindt.

Hierbij wordt gekeken naar de volgende fases:

   - Oriëntatiefase

   - Ontwikkelingsfase

   - Verankeringsfase

   - Normalisatiefase

In december zal het volgende gesprek, het zogenaamd groeigesprek, plaatsvinden waarna het uiteindelijke actieplan kan worden opgesteld.

Het moge duidelijk zijn dat het vrouwen- en meidenvoetbal zich binnen onze vereniging in rap tempo aan het ontwikkelen is en het feit dat de KNVB onze vereniging heeft geselecteerd voor dit ontwikkelingstraject is daar wederom een bewijs van.

Mocht u vragen of opmerkingen over dit traject hebben of voelt u zich erg betrokken bij onze afdeling en wilt u zich op een of andere manier hiervoor inzetten, dan kunt u contact opnemen met  Michel Theunisz, Technisch Coördinator vrouwen- en meidenafdeling. tco.vrouwen.meiden@udi19.nl

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.