ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

We kijken terug op een zonnig Easter Open 2019

- Algemeen - Jeugd

Na de mooie opening van het toernooi op vrijdagavond op ons sportpark met het wereldrecord penaltyschieten was het zaterdag en zondag volop voetbal. Met 32 teams op zaterdag en tevens 32 teams op zondag was het een gezellige drukte.

Op verzoek van de organisatie van Easter Open was er op zondag ook nog een vriendschappelijk toernooitje georganiseerd voor de allerkleinste, U7, op het hoofdveld. Met 2 teams uit Engeland, 3 teams van UDI’19 en 2 teams van Meliani voetbalschool uit Veghel.

Op zaterdag hadden we poules in de leeftijdscategorie van U9, U10, U12, U13, U14 en U19. Met een stralende zon werden de wedstrijden gespeeld voor plaatsing in de finalepoules op zondag.

Zondag begonnen we weer om 9 uur met de eerste wedstrijden van de leeftijdscategorie U15B die bij UDI’19 hun finaledag hadden. Over het hele weekend waren er veel verschillende nationaliteiten op ons sportcomplex die streden om de felbegeerde bokalen. Zo mochten we o.a. teams uit de landen Engeland, Finland, Denemarken, Oostenrijk, België en Duitsland verwelkomen aan de parklaan.

De sportieve finalewedstrijd werd gespeeld tussen Blauw Geel’38 en een Deense ploeg Horsens FS 1. De wedstrijd eindigde in een 0-0 waarna er werd overgegaan tot het nemen van strafschoppen. Blauw Geel ’38 kwam als winnaar uit de bus, gefeliciteerd!

Al de wedstrijden stonden onder leiding van onze eigen UDI’19 scheidsrechters, een groot compliment voor hun, want ondanks dat de gemoederen soms een beetje hoog opliepen hebben zij zich staande weten te houden, bedankt!

Dank

Het Easter Open 2019 zit er weer op. Een woord van dank aan de vele vrijwilligers voor hun geweldige inzet de afgelopen dagen. Mede door jullie hebben we dit toernooi weer kunnen draaien. Bedankt voor jullie inzet!

Zie foto's!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.