ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
Wie is voor jou de Centrale middenvelder van de Eeuw?

Na een mooie teller eindstand van maar liefst 886 stemmen op de positie linker middenvelder gaan we nu verder met de 9e stemronde voor de positie van centrale middenvelder voor het “Elftal van de Eeuw”.

Op zondagmiddag 6 januari was het gezellig druk in het UDI-clubhuis. Op de eerste plaats was er die middag de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van de vereniging, maar daarnaast stond de aftrap voor de 9e stemronde voor het “Elftal van de Eeuw” op het programma. Dit keer aandacht voor de centrale middenvelders.

Het was fijn dat de 92 jarige Nol Jetten, ondanks wat lichamelijke ongemakken,  toch van de partij kon zijn. Jan Hoefs was uit Den Bosch overgekomen om bij zijn oude clubje nog eens een keer zijn opwachting te maken. De 3e vertegenwoordiger uit de periode 1945-1970 was Rinus van der Wijst, die het een grote eer vond om bij de genomineerden te horen. Anton Jetten, de zoon van Nol, was trots om samen met zijn vader die dag genomineerd te worden.

Onze voorzitter Ben Tuithof was ook een van de genomineerden uit de middelste periode (1970-1995). Ben had in zijn tijd Anton Jetten voor zich en dat was volgens hem de reden dat hij enkele jaren gespeeld heeft voor Sparta ’25 uit Beek en Donk.  De 3e genomineerde uit die periode was John Vievermans, maar hij was die dag helaas verhinderd.

Uit de laatste periode, 1995-nu was Armand kremers met zijn vriendin overgekomen uit Veenendaal, want  hij wilde dat moment beslist niet missen. Roald van Hout kwam rechtstreeks uit Breda, waar hij met het eerste team  net een vriendschappelijke wedstrijd had gespeeld. Roald was aangenaam verrast te zijn uitverkoren. Vanwege  zijn  omzwervingen bij diverse B.V.O.’s, speelde hij eigenlijk nog maar een paar seizoenen in het eerste. De laatste genomineerde, Bart van der Wijst, was helaas ook verhinderd, maar beloofde telefonisch tijdens  de feestelijke bekendmaking van het Team van de Eeuw, op vrijdag 10 mei a.s., wel aanwezig te zullen zijn

Wie was de centrale man tussen de verdediging en de aanval? Wie gaf de steekpasjes aan de voorhoede? Wie is voor jou de regisseur op het middenveld? Wie is jouw favoriete centrale middenvelder voor het “Elftal van de Eeuw”?

Tot en met 23 februari kan er online gestemd worden op jouw favoriete centrale middenvelder. (maximaal 1 stem per IP-adres).

Daarna gaan we op zondag 24 februari van start met de 10e stemronde voor de positie van rechts buiten. De onthulling van de genomineerde spelers voor deze positie voor het “Elftal van de Eeuw” zal plaatsvinden na afloop van de competitiewedstrijd UDI’19/CSU - Groene Ster 

Maak hieronder jouw keuze en breng je stem uit!

 

Poll

Genomineerde Centrale middenvelders 9e stemronde:

U kunt niet meer stemmen


Dit waren de stemopties:

Nol Jetten uitleg
Rinus van der Wijst uitleg
Jan Hoefs uitleg
Anton Jetten uitleg
John Vievermans uitleg
Ben Tuithof uitleg
Armand Kremers uitleg
Roald van Hout uitleg
Bart van der Wijst uitleg

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.