ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
Wie is voor jou de Centrumspits van de Eeuw?

Na een mooie teller eindstand van maar liefst 913 stemmen op de positie linksbuiten gaan we nu verder met de laatste stemronde voor de positie van centrumspits voor het “Elftal van de Eeuw”.

Zondag 7 april heeft de onthulling van de genomineerde centrumspitsen plaats gevonden. Het was prachtig weer op het gezellig drukke sportpark van UDI’19/CSU.

De genomineerde centrumspitsen ontmoeten elkaar in de bestuurskamer. Onder het genot van een kopje koffie werd er kennisgemaakt, maar de meesten kenden elkaar natuurlijk al. Veel verhalen over vroeger werden opgehaald. Het jubileumboek van 90 jaar UDI’19 dat op tafel lag haalde ook weer veel herinneringen naar boven.

Na dat er vele herinneringen zijn opgehaald werd gezamenlijk gekeken naar de wedstrijd UDI/CSU 1- Halsteren. Na twee vroege scores van beide elftallen bleef de stand 1-1 na 90 minuten op het scorebord taan. 

In het zonnetje werden de genomineerde spelers al gespot door de fanatieke supporters van UDI’19 en werden er al felicitaties uitgedeeld omdat ze genomineerd waren.

Na  afloop van de wedstrijd werden in een vol clubhuis de genomineerde spelers voor de positie van centrum spits bekend gemaakt. Kort werd er terug gekeken naar het aantal stemmen van de vorige stemronde voor de positie van linksbuiten met een aantal van 912. Daarmee staat nu het totaal aantal stemmen tot nu toe op 10820. Een fantastisch aantal, wat aangeeft dat het erg leeft onder de supporters en een ieder die UDI’19 een warm hart toe draagt.

Twee genomineerde spelers zijn helaas niet meer onder ons; Jo Rooijendijk en Tiny van den Brandt. Maar zij werden vertegenwoordig door familie ledendie in grote getale waren gekomen. Zij gaven aan dat ze zeer trots zijn op hun vader en boer. “Het is geweldig en echt een prachtig eerbetoon” vertelden zijn.

Kees van de Wijst was net terug uit Nieuw-Zeeland; “Fantastisch om genomineerd te zijn en dit als echte UDI man mee te mogen maken” “Ik ben blij dat we op tijd terug waren om hierbij aanwezig te mogen zijn”. Helaas vond Kees de vloer in het clubhuis te hard om een koprol te maken. Want daar stond hij om bekend als hij één van zijn vele doelpunten voor UDI’19 had gemaakt.

Verder was Peter van de Heuvel net op tijd voor de onthulling daar hij eerst in Keldonk moest zijn als hoofdtrainer bij de wedstrijd Keldonk – HVV. Peter wilde liever niet vertellen wat de uitslag was geworden. “Dan weten wij wel genoeg" werd er geroepen uit het publiek.

Peter is samen met de andere genomineerde Sam Wassenberg één van de meest trefzekere spelers die UDI’19 heeft gehad en die we met Sam nog steeds hebben. Samen zijn zij goed voor 281 goals.

Wie is voor jou de goaltjesdief van UDI'19? Wie wist menig maal het doel te treffen? Wie was voor jou het eindstation van iedere veel belovende aanval? Tot en met 20 april kan er online gestemd worden op jouw favoriete centrumspits speler. (maximaal 1 stem per IP-adres).

Maak hieronder jouw keuze en breng je stem uit!

‘Elftal van de Eeuw’-verkiezing nadert zijn ontknoping

Wie van de 103 genomineerde spelers en trainers wordt straks definitief opgenomen in het daadwerkelijke Elftal van de Eeuw? Op vrijdagavond 10 mei weten we het.

Na 12 maanden stijgt de spanning ..... welke spelers en trainer hebben jullie als supporter gekozen voor het definitieve Elftal van de Eeuw? De commissie gaat na deze stemperiode aan de slag met het bepalen van de daadwerkelijk selectie. Uit iedere periode (1945-1970 / 1970-1995 / 1995-heden) wordt er minimaal één speler en/of trainer gekozen, om zo te komen tot het 'ELFTAL VAN DE EEUW'.

Enkele weken geleden stond de tellerstand op maar liefst 10.000 uitgebrachte stemmen. Daarvoor zijn we jullie 'eeuwig' dankbaar! 

We nodigen iedereen van harte uit voor de officiële opening van ons jubileumweekend op vrijdag 10 mei. Een avond die wordt opgeluisterd door de onthulling van het ‘Elftal van de Eeuw’ en een bijdrage van gastspreker Michael van Praag met als afsluiter een spectaculaire lasershow! Immers, zonder jullie aanwezigheid is het feest niet compleet!
 

Onthulling definitieve 'Elftal van de Eeuw': vrijdagavond 10 mei in onze feesttent, ontvangst vanaf 18.30 uur. Iedereen is van harte welkom!

Poll

Genomineerde Spitsen 12e stemronde:

U kunt niet meer stemmen


Dit waren de stemopties:

Jo Rooijendijk Ć uitleg
Victor Jetten uitleg
Dorus Hoefs uitleg
Tiny van den Brandt Ć uitleg
Kees van der Wijst uitleg
Frans Geerings uitleg
Peter van den Heuvel uitleg
Michael Drummen uitleg
Sam Wassenberg uitleg

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.