ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
Wie is voor jou de Linkermiddenvelder van de Eeuw?

Na een mooie teller eindstand van maar liefst 1556 stemmen op de positie rechter middenvelder gaan we nu verder met de 8e stemronde voor de positie van linker middenvelder voor het “Elftal van de Eeuw”.

Op zondag 16 december j.l. hadden we helaas te maken met een afgelasting van de wedstrijd UDI/CSU  tegen koploper Groene Ster. Toch waren er die middag redelijk wat UDI-naren in het Clubhuis aanwezig. Enerzijds om gezellig met elkaar een Kerstborrel te drinken, anderzijds om aanwezig te kunnen zijn bij de nominatie van de linkermiddenvelders voor het “Elftal van de Eeuw”. 

Vanuit de 1e periode, 1945 – 1970 waren de volgende 3 oud-spelers aanwezig: Antoon Jetten,  een van de vier gebroeders Jetten, die in de jaren 50 in het eerste speelden, maar hij was ook bekend als molenaar (Molen van Jetten). Verder was Gerrit Smits present. Gerrit speelde gedurende de jaren 60 in UDI 1 en is nog steeds actief voor onze vereniging als verkoper van lootjes voor de wedstrijdbal op zondagmiddagen als UDI 1 thuis speelt. Tot slot was de weduwe van Theo Kasteel aanwezig met haar zoon. Haar overleden man voetbalde begin jaren 70 in ons vaandelteam.

Uit de 2e periode, 1970 – 1995, enkele bekende namen; Harrie Daanen, (1972-1985) beter bekend als D’n Daan en als postbode en Victor Smits (1976-1988). Zij maakten beiden meer dan 10 jaar lang deel uit van ons 1e team. Harrie en Victor gaven aan dat het voetbal in het eerste van UDI hen veel vriendschappen heeft opgeleverd. Ook was het een ontzettend gezellige tijd, waaraan zij met veel plezier terugdenken.  De 3e genomineerde  linkermiddenvelder uit de 2e periode was Stefan van Roosmalen, die in de jaren 90 deel uitmaakte van het UDI-team dat jaarlijks streed om het kampioenschap in de Hoofdklasse. T

ot slot de 3 genomineerden uit de laatste periode 1995 tot nu. Stefan Smits, ja de zoon van eerder genoemde Gerrit Smits, speelde eind jaren 90 in het eerste. Een periode waarin UDI’19 tot de top van het Nederlands amateurvoetbal wist door te dringen. Ook genomineerd was Marcel Seijkens. Zijn broer Hans was al genomineerd als rechtermiddenvelder en Marcel maakt het familiefeest compleet. Evenals zijn broer maakte Hans indruk door zijn enorme inzet.  De laatste genomineerde was Joep van Geelkerken. Joep is vorig jaar gestopt met voetbal in ons 1e team, maar wordt tot op de dag van vandaag nog erg gemist. Joep wist middels zijn vele voetbalkwaliteiten het hart van menig UDI-supporter te veroveren. Alle genomineerden werden vergezeld van familieleden en zij genoten volop van de aandacht, welke hen die middag ten deel viel.

Tot op heden zijn er al meer dan 790 stemmen uitgebracht! Tot en met 5 januari kan er nog online gestemd worden op jouw favoriete linker middenvelder. (maximaal 1 stem per IP-adres).
Daarna zal op zondag 6 januari tijdens onze nieuwjaarsreceptie de onthulling plaatsvinden voor de positie van centrale middenvelder. voor het “Elftal van de Eeuw”. Graag tot dan!

Wie was aan de linkerzijde verbinding tussen de verdediging en de aanval? Wie is voor jou de mannetjes putter op de linker flank? Wie was verdedigend en aanvallend sterk als linkermiddenvelder? Wie is jouw favoriete linker middenvelder voor het “Elftal van de Eeuw”?

Maak onder de foto's jouw keuze en breng je stem uit!

 

Poll

Genomineerde Linkermiddenvelder 8e stemronde:

U kunt niet meer stemmen


Dit waren de stemopties:

Theo Kasteel Ć uitleg
Antoon Jetten uitleg
Gerrit Smits uitleg
Harrie Daanen uitleg
Victor Smits uitleg
Stefan van Roosmalen uitleg
Joep van Geelkerken uitleg
Stefan Smits uitleg
Marcel Seijkens uitleg

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.