ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
Wie is voor jou de Rechtermiddenvelder van de Eeuw?

Na een mooie teller eindstand van maar liefst 1062 stemmen op de positie linksback gaan we nu verder met de 7e stemronde voor de positie van rechtermiddenvelder voor het “Elftal van de Eeuw”.

Op zondag 25 november j.l. vond in ons clubhuis de presentatie plaats van de 9 genomineerde rechtermiddenvelders voor het Elftal van de Eeuw. Elke keer weer blijkt hoe verguld de uitverkorenen zijn met hun nominatie.

Vooral de kandidaten vanuit de oudste groep genieten volop van de aandacht welke hen ten deel valt bij UDI’19. Leuk is ook dat de wat ouderen vaak worden vergezeld van kinderen en kleinkinderen. Na een ontvangst in de bestuurskamer werd de wedstrijd van het 1e elftal tegen Meersen bekeken. Het was wel wat frisjes en jammer genoeg konden de 3 punten niet in Uden blijven, maar toch genoten de genomineerden van de wedstrijd. Daarna werd de kantine bezocht en werden de genomineerden een voor een voorgesteld aan het publiek.

“Wat geweldig en wat een eer, ik leef hier helemaal van op”, aldus Gerrit Kremers.

De aanwezigen vonden het hartstikke leuk weer wat oude gezichten terug te zien. Zo was er veel applaus voor Bart van Lanen, Maarten Willems, Hans Seijkens en Johan Vissers, spelers die bij de supporters vroeger zeer in de smaak vielen, vanwege hun enorme werklust en doelpunten. Adick Koot was helaas verhinderd, maar gelukkig was zijn  moeder bereid gevonden hem te vertegenwoordigen. Onze oudste twee genomineerden, Gerrit Kremers en Antoon Goossens, vonden het fantastisch weer eens hun opwachting bij UDI te mogen maken. Tino van de Burgt, vergezeld van zoon, schoondochter en kleinkinderen, was supertrots met zijn nominatie. De laatste genomineerde, Henk Weijde (periode 1970-1995) kon het goed vinden met  presentator Gert Dozeman, beiden zijn n.l. afkomstig uit het oosten des lands.  Na afloop kon er meteen gestemd worden en de volgende dag bleek dat al 600 personen dat gedaan hadden. 

Tot op heden zijn er al meer dan 1350 stemmen uitgebracht!

Wie was aan de rechterzijde verbinding tussen de verdediging en de aanval? Wie kwam via de rechter flank opzetten? Wie was verdedigend en aanvallend sterk als rechtermiddenvelder? Wie is jouw favoriete rechtermiddenvelder voor het “Elftal van de Eeuw”?

Tot en met 15 december kan er online gestemd worden op jouw favoriete rechtermiddenvelder. (maximaal 1 stem per IP-adres).

Daarna gaan we op zondag 16 december van start met de 8e stemronde voor de positie van linkermiddenvelder.

De onthulling van de genomineerde spelers voor deze positie voor het “Elftal van de Eeuw” zal plaatsvinden na afloop van de wedstrijd UDI'19/CSU 1 – Groene Ster 1

Maak onder de foto's jouw keuze en breng je stem uit!

 

Poll

Genomineerde Rechtermiddenvelder 7e stemronde:

U kunt niet meer stemmen


Dit waren de stemopties:

Gerrit Kremers uitleg
Antoon Goossens uitleg
Tino van de Burgt uitleg
Bart van Lanen uitleg
Adick Koot uitleg
Henk Weijde uitleg
Maarten Willems uitleg
Hans Seijkens uitleg
Johan Vissers uitleg

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.