ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren organiseert UDI’19 ook nu in de zomerperiode het 7 tegen 7 zomeravondvoetbal. 

Bij het zomeravondvoetbal draait het om gewoon een potje voetballen, zonder verdere verplichtingen en daarna gezellig ‘nakletsen’ in de kantine met je (oude) vrienden, collega’s, familieleden, teamgenoten enz. 

Zie je het al voor je? Een heerlijke zomeravond, zonnetje, gezelligheid en na afloop een drankje op het terras? Dan ben je bij UDI’19 aan het goede adres! In juni organiseert UDI’19  na afloop van de reguliere competitie de ‘Zomercup’. De competitie begint op vrijdag 31 mei en eindigt uiterlijk op vrijdag 5 juli.

Voor iedereen!

Voor deelname aan de ‘zomercup’ hoef je geen lid te zijn van UDI’19. Het is een leuke afsluiting van het seizoen. Iedereen, vanaf de A-junioren tot en met senioren en veteranen, kan meedoen. Je wordt met je team op eigen niveau ingedeeld en er wordt gespeeld in diverse poules.

De spelregels

Gespeeld wordt op halve kunstgrasvelden (7 tegen 7, een keeper en 6 veldspelers). Er wordt 2x 25 minuten gevoetbald. Er wordt niet aan buitenspel gedaan en slidings zijn in principe verboden.

De speelavonden staan gepland op de vrijdagen van 19.00 uur tot 22.00 uur in de maande juni en in de eerste week van juli.

Teams die inschrijven worden ingedeeld in poules. Na het spelen van poulewedstrijden wordt de competitie afgesloten met een finaleronde waarin uiteindelijk de winnaar wordt bepaald.  Tegenstanders binnen de poule worden bepaald door loting.
In principe wordt er gespeeld op kunstgras doch als het aantal inschrijvingen dusdanig groot is wordt er uitgeweken naar het gras.

Ook de ‘oudere’ spelers vergeten we niet. Deze teams krijgen een aparte competitie. Het betreft een 35+ competitie. Slechts spelers van 35 jaar en ouder mogen deel uitmaken van deze teams. Spelers onder de 35 kunnen dispensatie krijgen om met de ‘ouderen’  mee te doen. Slechts één iemand van onder de 35 mag daadwerkelijk in het veld staan.

Teams kunnen worden samengesteld uit bestaande teams van UDI’19, FC Uden, FC De Rakt, Volkel, Odiliapeel en teams van de zaalvoetbalvereniging ZVU.
Daarnaast kunnen teams geformeerd worden uit vriendengroepen, straten, wijken, buurtschappen en bedrijven. Een ieder die deel uitmaakt van de gemeente Uden en omstreken kan met een team deelnemen aan de ‘zomercup’ mits je de leeftijd van 16 jaar hebt bereikt. Je hoeft geen lid van UDI’19 te zijn om deel te kunnen nemen. Het betreft een open inschrijving.

Inschrijfgeld


Het inschrijfgeld bedraagt 35 euro per team. Bij het spelen van de eerste wedstrijd wordt verzocht het inschrijfbedrag contant te overhandigen in het wedstrijdsecretariaat van UDI’19. Het inschrijfgeld wordt, na aftrek van kosten voor scheidsrechters, aangewend voor de prijzenpot. Na de laatste wedstrijden zal een feestavond worden gehouden waar de prijzenpot, bestaande uit consumptiebonnen…., wordt uitgekeerd én uiteraard de wisseltrofeeën.

Inschrijven tot zondag 12 mei

Indien je interesse hebt dan nodigt de commissie ‘Zomercup’ je uit om middels inschrijfformulier je team aan te melden voor deelname. Het inschrijfformulier vind je in de bijlage toegevoegd aan deze uitnodiging. Ook op de website van UDI’19 onder het kopje ‘zomercup’ vind je een inschrijfformulier. Na de inschrijving worden de teams ingedeeld in diverse poules. Het speelschema wordt zo spoedig mogelijk toegezonden en op vrijdag 31 mei starten we.

Bij de start van de competitie wordt verzocht aan de commissie een spelerslijst van minimaal 10 spelers te overhandigen.

Heb je na het lezen van het bovenstaande nog vragen neem dan contact op met één van de commissieleden of stuur een mail naar zomercup@udi19.nl 

Speeldata

Op de vrijdagen 31 mei, 7 juni, 14 juni, 21 juni, 28 juni en 6 juli vinden de wedstrijden plaats.

In verband met de festiviteiten van het 100 jarig jubileum van UDI’19 bestaat de mogelijkheid dat sommige wedstrijden gespeeld worden op het kunstgras van FC De Rakt of FC Uden. Echter alle wedstrijden vinden plaats op bovengenoemde speeldata. Uiteraard wordt u tijdig hierover geïnformeerd.

De organisatie behoudt zich het recht voor om deze data aan te passen, afhankelijk van de aantal aanmeldingen.
Definitieve vaststelling na sluiting van de inschrijvingstermijn.

Aanmelden

Op de website van UDI’19 staat een inschrijfformulier. Opgeven als team of meer informatie opvragen? Dat kan via zomercup@udi19.nl

Tenslotte

Deelname aan de Zomercup is een leuke manier om fit te blijven in de zomer. In de zomermaanden ligt het voetbal stil en de echte voetballiefhebbers spelen dan natuurlijk graag door. Het doel van Zomercup, waarbij wordt gespeeld tussen diverse vriendenteams, is dat voetballers in contact blijven met clubgenoten en andere teams. Gezelligheid staat bij UDI’19 zoals altijd hoog in het vaandel.

 

Met sportieve groet.

Commissie Zomercup 2019
Mark v.d. Burgt
Sjef Groenemans
Tinie Timmers

Reglement ZomerCup 2019

Inschrijfformulier  (aanklikken en formulier invullen, daarna verzenden)

 

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.