ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Zondag UDI’19 Vrouwen 1: “Spannende strijd om 1e periode!”

Algemeen - Vrouwen

Aanstaande zondag moet het thuis gaan gebeuren, het binnenhalen van de 1e periode door Vrouwen 1. De eerste periode, dus ook in elk geval nacompetitie, dit is zondag de inzet voor onze UDI’19 Vrouwen 1.

Vorig seizoen had VR1 de periode wat makkelijker op zak. Toen mochten ze zelfs één wedstrijd verliezen of twee gelijk spelen. Dit seizoen is het anders! De vrouwen hebben nu 7 wedstrijden gespeeld waarvan 6 gewonnen en één gelijk. Zij staan daarmee maar één punt boven de nummer 2 OVCS VR1. OVCS heeft a.s. zondag dus ook kans op de periode als wij een steekje laten vallen. De enige punten die zij hebben verspeeld zijn de 3 punten tegen de UDI’19 vrouwen. OVCS gaat het zondag opnemen tegen Beerse Boys VR1.

Al met al zijn de UDI-vrouwen erg knap bezig. Afgelopen seizoen gepromoveerd én hebben de koppositie al vanaf het begin van het seizoen in handen. Gaan ze dit volhouden?  De bal is rond…

A.s. zondag staat de wedstrijd tegen Leveroy VR1 op het programma, een belangrijke wedstrijd dus. Leveroy staat dan weliswaar 5e, zij hebben ook al 4 wedstrijden gewonnen dus het zal zeker een echte strijd worden.

Gaat het de UDI'19 vrouwen lukken om de eerste periode binnen te slepen als promovendus? Als u dit als eerste wilt weten? Kom dan onze vrouwen aanmoedigen a.s. zondag om 11.00 uur, dan bent u er live bij!

Hopelijk tot zondag!

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.