ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

10 stewards bij UDI'19 kregen hun certificaat

Algemeen

Afgelopen zondag (8/9) voorafgaand aan de interland Nederland o20 – Duitsland o20, welk op ons sportpark werd gespeeld, zijn door UDI’19 voorzitter Ben Tuithof aan 10 stewards de door hen behaald certificaat uitgereikt dit in het bijzijn van enkele KNVB-officials. UDI’19/CSU heeft als enige amateurclub in Nederland een zelfstandige Particuliere Beveiliging Organisatie, dit is nodig om met stewards te mogen werken.

Nadat onze stewards zijn opgeleid door dhr. Ron Verhagen van de Holland Security Groep (HSG) uit Uden en KNVB/UEFA-docent, zijn we het 3 maanden durende aanvraag-traject van ons eigen ND-nummer bij het Ministerie van Justitie ingegaan. Tevens kregen we in deze periode een inspectiebezoek van 2 inspecteurs van het Bureau Korpscheftaken Politie Noord-Oost Brabant om te controleren of de accommodatie en onze kleding aan alle eisen voldeden. Dankzij de geweldige medewerking van Wiltec Uden, waarvoor dank, werd al onze kleding exact gelijk gemaakt en goedgekeurd.

Op donderdag 22 augustus was het dan zover, ons ND-nummer was bekend: ND 5512 en al onze stewards waren gescreend en de officiële stewards-passen waren gereed, we mochten ze in Eindhoven ophalen. Met deze passen zijn onze stewards ook inzetbaar bij BVO’s, we kregen al aanvragen van Top Oss BVO en FC Eindhoven BVO. Ook zijn we met deze mooie groep stewards helemaal gereed voor alle mogelijke UDI’19 - evenementen.

Mocht je na het lezen van dit artikel denken, dat lijkt me leuk om ook deel uit te maken van dat gezellige team meld je dan aan bij Willie Verwegen T. 06 54314994 of Ad Stuiver T. 06 55534049. De opleiding bestaat uit een 3-tal avonden en vindt plaats bij UDI’19. Graag zien wij je aanmelding tegemoet.

Met sportieve groet,
Ad Stuiver
Hoofd Veiligheid/ Hoofd Steward

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.