ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen6

1e en 2e elftal UDI’19/CSU probleemloos bij laatste 32 ploegen KNVB-beker.

Door: Fons Boekelder

UDI’19/CSU 1

Zoals verwacht werd het bekertreffen tussen Stormvogels’28 en UDI’19/CSU een appeltje eitje voor de “Tricolores”. De ploeg van Lodewijk de Kruif versloeg het thuisteam in Siebengewald bij een ruststand van 0-4 uiteindelijk met 0-5 en plaatsten zich hierdoor bij de laatste 32 ploegen. Na ruim twintig minuten spelen was het Wietse van Lankveld die de score opende door de bal links in de kruising te plaatsen:0-1. Een kleine tien minuten later tilde Roald van Hout op aangeven van Wietse van Lankveld de stand naar:0-2. De derde treffer kwam op naam van Robin Walk in combinatie met Anass Aamri:0-3. Vijf minuten voor rust bepaalde Anass Aamri de ruststand op:0-4. Over de tweede vijfenveertig minuten kan ik kort zijn, logischerwijs werden er door trainer Lodewijk de Kruif de nodige wissels toegepast en werd door Anass Aamri de eindstand bepaald op 0-5.
De volgende tegenstander die men zal treffen is 3e klasser sv Blerick die collega 3e klasser Melderslo met 0-4 het bos in stuurde. Normaliter moet dit voor UDI’19/CSU geen probleem opleveren om de laatste zestien te bereiken. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op donderdag 30 januari a.s. aanvang 20.00 uur.

UDI’19/CSU 2

Ook het tweede elftal van UDI’19/CSU plaatste zich zondag jl. bij de laatste 32 ploegen van de KNVB-districtsbeker door het tweede elftal van ZSV in Deurne met 0-5 te verslaan. Voor de Udenaren waren Joost Geurts (2x), Bas van der Kruk, Noud Kraan en Jasper Damsma trefzeker. De volgende tegenstander die men nu zal treffen is het standaardelftal van Volharding uit Vierlingsbeek, uitkomend in de tweede klasse waar zij de op een na laatste plaats innemen. Kan het team van trainer Maikel Maas ook in Vierlingsbeek voor een verrassing zorgen om de laatste zestien te bereiken?
Deze wedstrijd zal ook op donderdag 30 januari a.s. worden gespeeld, maar dan op sportpark Soetendaal in Vierlingsbeek. Aanvang 20.00 uur.