ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Aanmelden voor trainerscursus startende trainers

Algemeen - Jeugd

UDI’19/CSU biedt een gratis trainerscursus aan voor beginnende trainers, zowel voor de voetbalvader/moeder als de enthousiaste jeugdspeler die een jeugdelftal begeleidt.

UDI’19/CSU biedt een gratis trainerscursus aan voor beginnende trainers, zowel voor de voetbalvader/moeder als de enthousiaste jeugdspeler die een jeugdelftal begeleidt. Deze Jeugd Voetbal Trainer Coach (JVTC) cursus wordt ondersteund door de KNVB. Docent is Eric van Gogh.

De focus ligt op het verantwoord omgaan met kinderen in hun voetballeerproces. De structuur van voetballen komt aan bod, evenals de drie werkgebieden van een trainer/coach: de teambegeleiding, de coaching tijdens wedstrijden en het komen tot een training met doelstelling en voetbalvormen.  

De cursusavonden (18.30 uur tot uiterlijk 21.30 uur) zijn:

* Maandag 4 november

* Maandag 18 november

* Maandag 2 december

* Dinsdag 17 december

Op de eerste avond zullen de cursusmaterialen uitgedeeld worden. Elke avond zal bestaan uit een praktijk-gedeelte en een gedeelte theorie. Tijdens de avond is er voldoende ruimte voor eigen inbreng en om te leren van elkaar. Tussen de cursusavonden door zullen er enkele opdrachten moeten worden uitgevoerd bij het eigen team. Bij goed resultaat volgt er een certificaat van de KNVB, en heb je een stevige basis te pakken!

Voor extra informatie en inschrijven kan men zich wenden tot Jeroen van Vuuren via opleidingen.jeugd@udi19.nl .

Inschrijven is mogelijk t/m donderdag 24 oktober.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.