ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Corona update en info toernooien / wedstrijden / trainingen 4 & 5 en 11 & 12 juli

Algemeen - Jeugd

Beste leden, ouders/verzorgers,

Nu de overheid de maatregelen Corona per 1 juli heeft versoepeld, kunnen ook wij bij UDI’19/CSU weer wat meer organiseren. De afgelopen periode hebben we naast het opstarten van de trainingen ook weer een aantal onderlinge wedstrijden gespeeld. Mede dankzij de hulp van onze vrijwilligers hebben we zonder noemenswaardige problemen e.e.a. in goede banen kunnen leiden. Ook voor de komende weekenden staan onze vrijwilligers weer klaar om samen met jullie ervoor te zorgen dat we, met inachtneming van de maatregelen, kunnen genieten van wat ons bindt: Voetbal.

Vanaf 1 juli mogen de sportkantines weer open en zijn ook voor de senioren en jeugd boven 18 jaar weer contactsporten toegestaan. Buiten het sporten om blijft wel de 1,5 meter regel van kracht waardoor we rekening moeten houden met een aantal maatregelen.

De algemene maatregelen blijven ongewijzigd:

 • Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop
 • Geef elkaar voldoende ruimte
 • Neem de veiligheids- en hygiëneregels in acht
 • Blijf thuis als je (ook milde) klachten hebt
 • Behoor je tot een risicogroep dan is het advies samen sporten te vermijden
 • Houd 1,5 meter afstand tot andere personen (uitzondering tijdens het sporten, als het de afstand tot kinderen t/m 12 jaar betreft en op personen in de leeftijd tot en met 17 jaar onderling)

Als vereniging houden we ons uiteraard aan de maatregelen, die die de overheid heeft bepaald en vastgelegd in de Noodverordening van de Veiligheidsregio Brabant-Noord, de Lokale spelregels van de Gemeente Uden en het Sportprotocol van NOC*NSF.

Daarbij hebben we ook gekeken naar de praktische mogelijkheden die we binnen ons complex hebben en wat haalbaar is zonder de veiligheid van eenieder in het geding te laten komen.

Hieruit voortvloeiend zijn de volgende maatregelen van kracht:

 • Maximaal 250 personen op het complex. Dit is inclusief vrijwilligers en spelers;
 • Volg de aangeven routing bij binnenkomst en vertrek;
 • Voor het Mini Jeugd toernooi op zaterdag 4 juli geldt:
  • dat ouders welkom zijn. Echter: wij verzoeken u dringend om met maximaal 1 ouder per kind aanwezig te zijn zodat we niemand aan de poort hoeven teleur te stellen of moeten verzoeken het sportpark te verlaten. Rond de velden is voldoende ruimte om de wedstrijden te bekijken met inachtneming van 1,5 meter. Om discussie te voorkomen verzoeken wij iedereen, dus ook huisgenoten, om minimaal 1,5 meter afstand te houden;
  • dat er tijdens het 4 x 4 jeugdtoernooi GEEN kleedkamers beschikbaar zijn.
 • Voor de zondagen 5 en 12 juli tijdens het 7 tegen 7 toernooi geldt:
  • alleen de deelnemende teams, de benodigde vrijwilligers en ons kantinepersoneel worden toegelaten;
  • De kleedkamers en douches kunnen worden gebruikt met de restrictie van maximaal 8 personen tegelijk in de kleedkamer om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren.

Gebruik kleedkamers bij andere activiteiten:

Voor de overige trainingen en wedstrijden op 4 juli in de middag en op 11 en 12 juli kunnen de kleedkamers WEL gebruikt worden. Voor de incidentele trainingen, die doordeweeks nog plaatsvinden, worden de kleedkamers NIET gebruikt.

Ons Clubhuis:

De kantine is gedurende de weekenden geopend en uiteraard gelden ook daar de 1,5 meter maatregelen. Er is in de kantine en op en rond het terras voldoende ruimte om met inachtneming van de regels plaats te nemen aan 1 van de, al dan niet gereserveerde, tafels plaats te nemen.

“Rondhangen”, gezamenlijk zingen of schreeuwen is verboden.

Eenieder wordt verzocht de aanwijzingen van de Stewards, Corona coördinator(en) en kantinepersoneel op te volgen en de maatregelen te respecteren. Als we dit samen doen dan kunnen we een paar mooie weekenden tegemoet zien en ervoor zorgen dat iedereen gezond blijft.

Bestuur  UDI'19/CSU

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.