ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Neemt VR1 zondag thuis revanche in derby van Prinses Irene VR1

De afgelaste wedstrijd van zondag jl. is voor aanstaande zondag 16 februari opnieuw vastgesteld, dan speelt UDI´19/CSU VR1 thuis de derde derby tegen Prinses Irene VR1. Na eerder in de bekerpoule overtuigend met 2-5 gewonnen te hebben van de dames uit Nistelrode wilde de bal er in de zevende competitiewedstrijd helemaal niet in gaan en verlieten ze het zonnige sportpark in Nistelrode met een domper van 3-0.

Door Carl-Peter Cremers

Daar Nistelrode erg dichtbij ligt zijn er een aantal bekenden van onze speelsters die in het team van Prinses Irene spelen. Het gaat er dus naast de competitie ook om een onderlinge strijd waarbij beide partijen gebrand zijn om de winst mee naar huis te nemen.

UDI´19/CSU VR1 heeft na de winterstop de winnende reeks niet door kunnen zetten met het verlies afgelopen zondag tegen VDZ en Prinses Irene staat na een betere periode in het midden van het najaar nu op een aantal wedstrijden verlies achter elkaar, dus beiden kunnen de punten goed gebruiken om aansluiting te houden op de top of om minimaal in de middenmoot te blijven hangen.

Het zal dus hopelijk een spannende wedstrijd worden waar door beide ploegen gestreden wordt, we kunnen daarom elke aanmoediging goed gebruiken om onze vrouwen extra support te geven om de punten in Uden te houden. Tot zondag!

Deel dit bericht

Actueel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.