ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

De Nieuwjaarsborrel bij UDI’19

Algemeen

Zondag 5 januari jl. was in het clubhuis bij UDI’19/CSU de gelegenheid om elkaar veel geluk, gezondheid èn een succesvol en sportief 2020 toe te wensen. Er waren op diverse plaatsen Nieuwjaarsborrels, dit was te merken aan het aantal aanwezigen. Wèl was het een gezellige drukte en velen genoten van het gezellig bijeen zijn.

Voorzitter Ben Tuithof sprak zijn nieuwjaarsboodschap uit:

“Namens het bestuur van UDI’19/CSU heet ik u van harte welkom op deze traditionele nieuwjaarsborrel in het UDI’19/CSU-clubhuis.

Speciaal welkom aan de vaandelteams van de dames/vrouwen en herenselectie en mooi om te zien dat het bijna het voltallige Walking Football team aanwezig is met aanhang. Deze laatste groep is groeiende en is een hecht clubje geworden die veel met elkaar onderneemt en de diversiteit waarop je de voetbalsport verder verbreed.

De dames/vrouwen is een andere groep, die mede dankzij de resultaten, van de laatste twee seizoenen aan belangstelling niet te klagen heeft. Onder de bezielenden leiding van o.a. Michel Theunis en Harold van Zutphen groeit deze afdeling met de leden en is niet meer weg te denken.

Voor wat betreft het eerste team verwachten wij dit jaar dat we toch nog mee kunnen doen aan de bovenkant van de ranglijst. Hier is de rust teruggekeerd en is de contractverlenging met de huidige hoofdtrainer voor de komende twee seizoenen de basis om de ingeslagen weg verder te vervolgen.

We hebben een indrukwekkend jaar achter ons, het 100-jarig bestaan van de vereniging was een geweldig feest. Maar ben ook blij dat dit achter de rug is, wij kunnen terugkijken op een geslaagd ‘Eeuwfeest’. Degene die aanwezig waren zijn trots erbij te zijn geweest waar de afwezigen achteraf toch wel spijt hebben dit niet te hebben meegemaakt. Wel heeft dit een wissel getrokken op de organisatie van onze medewerkers. Van de grote groep vrijwilligers die week in week uit klaar staan zijn ook degene geweest die hebben meegeholpen de festiviteiten vorm te geven. Vanuit dat opzicht ben ik blij dat dit achter de rug is en de relatieve rust weer terug gekeerd is.

Wij helpen elkaar, wij steunen elkaar, wij doen het samen. En wat is een vereniging zonder vrijwilligers. Samenwerken betekent ieders z’n steentje bijdragen. Dit zal ook een van de speerpunten zijn voor het komend jaar het vrijwilligersbeleid. Wij hebben gewoonweg meer mensen nodig die zich in willen zetten voor UDI’19 als vrijwilliger.

Namens mijn collega’s van het algemeen bestuur mag ik u een sportief maar bovenal gezond èn gezellig 2020 toewensen en voor nu wil ik een toast uitbrengen om met u samen te proosten op het nieuwe jaar!”

Zie de foto's die gemaakt zijn met dank door Doris Rolfes

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.