ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Momenteel is heel het land in de ban van het Coronavirus. Voor sportend Nederland zijn dit vervelende en moeilijke tijden, de sportparken zijn gesloten tot en met 6 april dus voetbal of trainen is niet mogelijk. De organisaties van verenigingen weten maar amper hoe verder om activiteiten te plannen of te annuleren. 

Met het Paasweekend was er bij UDI'19/CSU een groot Internationaal Toernooi gepland, het "Easter Open Tournament" waar vele buitenlandse verenigingen aan mee zouden doen.

Door bovengenoemd probleem heeft de commissie het besluit moeten nemen om het 'Easter Open Tournament 2020' te annuleren.

De ingeschreven teams van UDI'19 krijgen hun borg spoedig terug.

Bedankt voor uw begrip!

 

Ook dit jaar zal het Paasweekeinde, zaterdag 11 april en zondag 12 april, op Parkzicht weer in het teken staan van de Easter Open Tournaments.

De Easter Open Tournaments worden gespeeld in drie delen van Nederland, in het zuiden (Noord-Brabant en Noord-Limburg), Oosten (Overijssel) en in het westen (Zuid-Holland). Deze toernooien zijn voor jongens en meisjes teams. Ongeveer 20 sportparken stellen hun velden gedurende twee dagen beschikbaar. 

Het toernooi worden gespeeld op 11 en 12 april 2020. De groepswedstrijden worden op zaterdag 11 april gespeeld, en de plaatsings-en finalewedstrijden op zondag 12 april. Beide dagen worden gespeeld in dagdelen, voormiddag of namiddag, zodat er voor de deelnemende teams naast het toernooi nog andere activiteiten ondernomen kunnen worden.

UDI’19/CSU zal voor het 4de jaar deelnemen als één van de sportparken. Hierdoor is het ook mogelijk voor onze teams om zich in te schrijven om mee te doen met dit mooie internationale toernooi. Teams uit maar liefst 20 verschillende landen zullen dit jaar aanwezig zijn in 24 verschillende categorieën. In elke categorie mag één UDI’19/CSU team deelnemen. Het afgelopen jaar hebben we ook nog enkele vrijgekomen plaatsen in mogen vullen waardoor er uiteindelijk meer UDI’19/CSU teams hebben meegespeeld. Ieder team maakt net zo veel kans om deel te nemen.

Inmiddels hebben al heel wat teams zich ingeschreven en zijn er nog enkele plekken vrij.  Ook in de categorieen voor meisjes teams!

Op https://www.easteropen.com/easter-open-zuid/ kan je zien in welke leeftijdscategorieen er nog plek is. 

Mocht je het leuk vinden om mee te doen met dit gave internationale voetbaltoernooi meld je dan z.s.m. door een mail te sturen naar oa@udi19.nl  Je ontvangt dan snel bericht of je inschrijving voltooid kan worden. 

Na de inschrijving bij Eastern Open wordt er een borg van € 100,- gevraagd. Hiermee maak je de inschrijving van je team definitief. Dit bedrag dient dan overgemaakt te worden op rekening van UDI’19/CSU: NL40 RABO 0151 9453 73. Na afloop van het toernooi ontvang je de borg terug, als je ook daadwerkelijk hebt deelgenomen met je team. Bij niet op komen dagen op 1 van de toernooidagen vervalt het recht op teruggaaf van de borg.

Een unieke kans om dicht bij huis tegen veel teams uit binnen en buitenland aan te treden!

 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.