ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Nadat vorig jaar Janne Verbakel de overstap maakte naar PSV om daar in het beloften team te gaan spelen blijkt de UDI’19 kweekvijver van talenten nog lang niet opgedroogd.

Vanaf het komend seizoen gaat Emma Frijns (JO15-1) in het Rood Wit gestreepte shirt van de club uit Eindhoven spelen en ook zij voegt zich bij het beloften team. Begonnen als klein meisje op de leeftijd van 7 jaar zette zij haar eerste stappen op ons sportpark in de F11G. Dat dit een voorbode was voor een succesvolle carrière bleek al snel, want het team eiste in dat seizoen direct het kampioenschap voor zich op.

Het talent van Emma viel binnen de vereniging al snel op en via de F3G en de E3 kwam zij bij de E1 terecht en belandde zij vervolgens via verschillende selectie teams bij JO15-1. Passend bij een speelster met het talent van Emma, doorliep zij verschillende regionale en Nationale selecties van de KNVB waardoor het een kwestie van tijd was voordat zij in het vizier zou komen van de profclubs.

PSV sloeg haar slag en wist Emma te overtuigen om deze mooie volgende stap in haar carrière te zetten. UDI’19 zit echter voor altijd in Emma’s hart en ze wil dan ook zelf graag wat over deze nieuwe stap en haar UDI’19 jaren vertellen:

“Ik heb het bij UDI altijd heel erg naar mijn zin gehad. Ik vond het fijn dat ik altijd tussen de jongens heb kunnen spelen, want daar heb ik super veel van geleerd. Ook heb ik veel leuke trainers en veel leuke teamgenoten gehad.

Twee weken geleden ben ik gevraagd om bij PSV te komen spelen. Ik vond het erg leuk dat ze dat vroegen, maar ik vond het ook wel een beetje spannend. Ik heb er even over na gedacht, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om naar PSV te gaan. Ik heb er heel veel zin in en ik hoop dat ik daar een betere speelster kan worden. Ik wil UDI heel erg bedanken voor de leuke en leerzame tijd”.

Bedankt voor deze mooie woorden Emma en UDI’19 wenst jou alle succes toe in jouw verdere carrière en wie weet kunnen we je over een tijdje bewonderen in Oranje en uiteindelijk weer in ons prachtige tricolores tenue hier bij UDI’19/CSU.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.