ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Gaat UDI'19/CSU zondag voor de derde overwinning op rij tegen Minor

Algemeen - UDI-1

Zondag staat wedstrijd eenentwintig op het programma, tevens is dat de start van de derde periode. De eerste periode werd behaald door GVV Unitas uit Gorinchem. In de strijd om de tweede periodetitel is nog geen beslissing gevallen en dit zal waarschijnlijk gebeuren in het weekend van 28 of 29 maart wanneer het eerder afgelaste programma van 9 februari wordt ingehaald.

Door Fons Boekelder

rksv Minor

Wie kan zich de uitwedstrijd in Nuth nog herinneren waar de Udenaren geheel onnodig in de stromende regen en op slag van rust door een doelpunt van de behendige Amin Elalji de wedstrijd met 1-0 verloren. De laatste uitzege van Minor dateert alweer van 8 december 2019 tegen Baronie toen zij de Baronnen met 0-4 oprolde. Zondag jl. gingen de Limburgers in de thuiswedstrijd tegen IFC uit Hendrk Ido Ambacht met maar liefst 0-5 onderuit. De ploeg van trainer Paul Meulenberg bezet momenteel, samen met een andere Limburgse opponent sv Meerssen, met negentien punten plek dertien. Dit houdt in dat die plek aan het einde van het seizoen verplicht tot nacompetitie spelen voor klassenbehoud.

UDI’19/CSU

Trainer Lodewijk de Kruif sprak na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Juliana’31 dat hij graag een serietje wilde neerzetten. Het begin is in ieder geval gemaakt na twee overwinningen op rij. Eerst werd Juliana’31 met 1-0 aan de zegekar gebonden en een ronde later werd Moerse Boys met 0-3 geslachtofferd; dit was tevens de grootste overwinning van het lopende seizoen. De “Tricolores” bezetten na achttien wedstrijden met zesentwintig punten plek acht op de ranglijst dit door, zeven overwinningen te behalen, vijf keer gelijk te spelen en zes keer te verliezen en dit met een doelsaldo van vierentwintig treffers voor en slechts tweeëntwintig tegen. Wat velen niet weten of niet zo interessant vinden is dat de Udenaren negen keer de nul in achttien gespeelde wedstrijden wisten te houden en behoren dan ook tot de vijf minst gepasseerde defensies van de Hoofdklasse B. Qua doelpunten maken gaat het iets moeizamer bij de “Tricolores”; in evenveel gespeelde wedstrijden werd er slechts vierentwintig keer gescoord. Als zondag de Udenaren voorin het vizier op scherp hebben staan en achterin de nul weer weten te houden kan een derde overwinning op rij worden bijgeschreven; dan ligt er op korte termijn misschien een top vier of vijf notering in het verschiet. Succes!

Arbitraal trio

De wedstrijd staat onder leiding van de heer Mitchel Krop, hij wordt geassisteerd door de heren Remco van der Heul en Max Wolfkamp.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Danou Tomasouw

Danou Tomasouw is 7 jaar & heeft een grote broer Kian die voetbalt bij JO10-2. Danou leeft voor het voetbal! Het liefst is ze elk moment van de dag met de voetbal bezig, vooral samen met haar vriendjes van JO8-1. Haar grote voorbeeld Luuk de Jong, PSV is haar cluppie & op het veld staat ze het liefst in het middenveld of in de voorhoede.

Voorspelling UDI - RKSV Minor:  3-1

HUP UDI 1!!!!

Groetjes Danou

Loterij ten behoeve van de UDI jeugd

Wedstrijdsponsor + sponsor loterijbal is Jan Selten BV

Het levensmiddelenpakket is geschonken door JUMBO Supermarkten Drossaard 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.