ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Hey Meiden! 'Oranje komt naar UDI'19, kom jij meedoen?'

Algemeen - Jeugd

Vrijdag 8 november a.s. gaat het gebeuren: Jij gaat voetballen met de Oranje sterren van Oranje O23!

Het nieuwe Oranje team Vrouwen O23 voetbalt haar eerste duels op Nederlandse bodem op ons eigen Sportpark Parkzicht! Zij spelen op dinsdag (6/11 om 19.00u) tegen Denemarken en op zaterdag (9/11 om 16.00u) tegen Italië.

Om dit te vieren zal de Open meidentraining van vrijdag 08 november omgedoopt worden tot 'OPEN ORANJE TRAINING'

Deze avond krijg jij de kans om samen met een aantal van deze sterren te voetballen tijdens een heuse training die wordt verzorgd door speelsters van dit team. De training begint om 18.30 uur en duurt tot 19.30 uur.

Alsof dit nog niet genoeg is nemen de speelsters na afloop de tijd voor handtekeningen en het beantwoorden van vragen tijdens de after party in ons clubhuis!

Bovendien zullen er onder de deelnemers 4 toegangskaarten worden verloot voor de EK-Kwalificatie wedstrijd van het Nederlands Vrouwenelftal tegen Slovenië op 12 november a.s. in het Gelredome in Arnhem.

Zoals je gewend bent van UDI’19/CSU is ook deze training vrij toegankelijk voor ALLE meiden van 6 tot en met 15 jaar die graag kennis willen maken met voetbal of gewoon lekker willen voetballen.

Zorg dan ook dat jij en jouw vriendinnen er op tijd bij zijn en meld je direct aan voor deze unieke training die je absoluut niet mag missen! VOL = VOL

Oranje O23 kijkt er naar uit om met jou te voetballen!

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 25 oktober a.s. via: meidentraining@udi19.nl 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.