ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van ons gewaardeerd lid en sponsor Jos Kuijpers. Wij wisten dat Jos al enige tijd werd verpleegd in het Muzerijk in Uden en dat zijn gezondheid steeds brozer werd.  Afgelopen maandag , 6 april,  is hij overleden.  Jos bereikte de leeftijd van 69 jaar.

Jos was ruim 30 jaar lid van onze vereniging.  Wij verliezen in hem een trouw supporter van ons vaandelteam. Zijn devies was altijd: “Al ben je minder in het voetbal, werklust kan te allen tijde getoond worden”.  Jos was met zijn timmerbedrijf tevens jarenlang sponsor van UDI’19 .

“Jos, bedankt voor je trouwe aanwezigheid bij UDI 1 èn sponsoring bij UDI’19:  RUST  ZACHT!”

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn echtgenote Els, zijn dochter Jolanda en zonen Geert, Jos en Marcel met hun partners, kleinkinderen, familieleden, vrienden en bekenden. Wij wensen hen sterkte toe.

Bestuur en Leden UDI'19


Afscheid:

Gezien de huidige omstandigheden neemt de familie in besloten kring afscheid van Jos.

Op zaterdag 11 april begeleidt ze Jos rond 11.15 uur, met zijn eigen bus, van de Sint Petruskerk via de Pastoor Spieringsstraat en Leeuweriksweg naar de begraafplaats aan de Bronkhorstsingel.

Als u Jos nog een laatste eer wilt bewijzen kunt u tijdens deze route een onverpakte bloem bij zijn kist leggen. Jos hield van witte rozen. We willen u vragen hierbij de regels van het RIVM in acht te nemen.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.