ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van ons gewaardeerd lid TOON VISSERS. Wij hoorden dat Toon al enige tijd ziek was. Afgelopen donderdag 9 april, is hij overleden, veel te vroeg. Toon bereikte de leeftijd van 64 jaar.

Toon voetbalde vele jaren bij Blauw Geel’38, ook in het eerste team van die vereniging. Twintig jaar geleden werd hij lid van UDI’19.  Hij genoot wekelijks van het voetbalspelletje bij de trainingsgroep op vrijdagavond. Ook was hij supporter van ons vaandelteam toen de vriend van zijn dochter daarin speelde. In het dagelijks leven was Toon werkzaam bij Brabant Zorg. Hij droeg vrijwilligerswerk een warm hart toe. Zo maakte hij bijvoorbeeld jarenlang deel uit van het bestuur van Stichting Schoolsport Uden.  Naast het voetbal ging de interesse van Toon uit naar duurlopen, daarom was hij ook lid van A.V. De Keien. Toon was een sociaal mens, toonde belangstelling voor de ander en stond altijd klaar voor die ander. Een fijn mens is heengegaan.

“Toon, bedankt voor je trouw lidmaatschap bij UDI’19:
RUST ZACHT!”

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn echtgenote Maria, zijn kinderen Maartje, Karin & Tim, Jolijn & Jochem, familieleden, vrienden en bekenden van Toon. Wij wensen hen sterkte toe.

Bestuur en Leden UDI'19


Afscheid:

Gezien de huidige omstandigheden neemt de familie in besloten kring afscheid van Toon.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.