ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

IN MEMORIAM “NOL VERHOEVEN”

Algemeen

Geschokt hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerd Erelid " NOL VERHOEVEN  ".
Hij is op zaterdag 23 november jl. op de respectabele leeftijd van 95 jaar overleden.

Nol was voor velen bij UDI’19 een bekend persoon. Hij was 74 jaar lid van de vereniging en zeer begaan met zijn club..Nol heeft enkele jaren in het eerste elftal gespeeld op de positie van rechtsback en deed dit met verve. Onlangs is hij tijdens het 100-jarig bestaan van de vereniging gekozen in het Elftal van de Eeuw, iets dat hem erg trots maakte. Nol was een vurig supporter van ons vaandelteam. Voorheen natuurlijk ook van zijn voetballende zonen en tot voor kort van zijn bij UDI'19 spelende kleinkinderen.

Nol heeft zich ruim 50 jaren ingezet als vrijwilliger bij de vereniging. Het onderhoud van het hoofdveld en de accommodatie kreeg van hem veel aandacht. Ook zijn echtgenote Dora was nauw betrokken bij de vereniging.

Voor zijn grote inzet als vrijwilliger is Nol in 1959 onderscheiden als Lid van Verdienste en in 2015, toen hij werd gehuldigd voor zijn 70-jarig lidmaatschap, werd hij zelfs benoemd tot Erelid van de vereniging.

“Nol hartelijk dank voor al je verdiensten voor UDI’19, rust zacht!”

Wij wensen zijn kinderen Tonny, André en Tiny met hun echtgenotes en de kleinkinderen veel sterkte toe. Dit geldt ook voor de zussen van Nol, familieleden, vrienden en bekenden.

Bestuur en Leden UDI'19


Afscheid:

*   U kunt afscheid nemen van Nol op donderdag 28 november a.s. van 19.00 tot 20.00 uur op kamer 318, Zorgcentrum Sint Jan, Kerkstraat 8 in Uden.

*   De afscheidsdienst wordt gehouden op vrijdag 29 november a.s. om 11.00 uur in de Sint Petruskerk, Kerkstraat 24 te Uden, waar gelegenheid is tot schriftelijk condoleren.

*   Aansluitend aan de afscheidsdient vindt de begrafenis in besloten kring plaats.

Correspondentieadres: President Kennedylaan 117, 5402 KC Uden.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.