ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Inschrijving INTERSPORT VOETBALDAGEN gestart!

Algemeen - Jeugd

Van dinsdag 18 augustus tot en met vrijdag 21 augustus 2020 zijn er weer de Intersport voetbaldagen. Inschrijven is vanaf 17 januari mogelijk. (ben er snel bij want vol = vol) Het inschrijfformulier kunt u vinden op de site www.devoetbaldagen.nl  van de Intersport Voetbaldagen. Inschrijving is mogelijk voor kinderen die geboren zijn tussen 1 januari 2006 en 31 december 2013. De kinderen krijgen bij deelname een prachtig sporttenue en een voetbal.

In deze 4 dagen zullen de ervaren voetbaltrainers de kinderen de fijne kneepjes van het voetbal aanleren of verbeteren. Zij zullen met tips komen en iets vertellen over schijnbewegingen, passeerbewegingen en teamgeest. Door middel van teamtrainingen worden zij voorbereid op het landentoernooi wat gespeeld gaat worden op de laatste dag. Dit toernooi staat in het teken van de Peter Asselmantrofee. Dan kunnen de kinderen laten zien wat zij die week geleerd hebben.

Uiteraard zullen de dagen ook besteed worden aan Goalmasters, welk een zeer intensief spel is. Hierin worden de kinderen uitgedaagd om het beste van zichzelf te geven. Ook zullen de penaltybokaal en de speedcheck niet ontbreken met de finales op vrijdag. Voor de kinderen die graag in spelvorm bezig willen zijn hebben we het voetbaltennis en het vier tegen vier voetbal op een klein veld.

Om alles nog meer een wedstrijdelement te geven zijn aan deze wedstrijden zeer mooie prijzen gekoppeld, welke op de laatste dag zullen worden uitgereikt aan de winnaars.

Wie wordt Koning en Koningin voetbal 2020??

Ouders, familie, vrienden en kennissen zijn van harte welkom op deze dagen om de kinderen aan te moedigen. Wij hopen u dan te ontmoeten op de Intersport Voetbaldagen.

Met vriendelijke sportgroet
Danielle Koops en Toin van Hoorn
Stafhoofden Intersport Voetbaldagen

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.