ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Interessant duel op Parkzicht: UDI'19/CSU - v.v. Baronie

Algemeen - UDI-1

Zondag staat de laatste competitiewedstrijd van het jaar 2019 op het programma. Het is te hopen dat de wedstrijd UDI’19/CSU-Baronie niet letterlijk en figuurlijk in het water zal vallen. Er is vanaf donderdag veel regen voorspeld en daar kan de grasmat van “Parkzicht” helaas niet tegen.

Door Fons Boekelder

Baronie

Trainer van Baronie is de geboren Zeeuw Jurriaan van Poelje. Via Dinteloord en VC Vlissingen streek hij in 2016 neer bij Baronie; sindsdien is Breda zijn stad geworden. Jurriaan van Poelje ging werken aan een elftal dat uitgebalanceerd moest zijn, maar dat vooral een heel hecht collectief moest vormen. Het voorbije seizoen ging het met zijn ploeg sportief voor de wind en eindigde zijn ploeg op een vierde plaats.

Seizoen 2019-2020

De ploeg trok tijdens de transferperiode verschillende aanwinsten aan. Er kwamen drie spelers Noud Eggly, Floris van Nijnanten en Michel van Butselaar van NAC Breda -019 over. Ook Sheraino Servania Wllem ll -019, Quinton Eugenia, Kozakken Boys, Tijn van Galen van Groen Wit en uit eigen jeugd kwam Yassine Meires van -019 over.

En zie daar, ook nu strijden ze weer mee om de bovenste plaatsen. Uit de dertien gespeelde wedstrijden behaalde de ploeg drie en twintig punten door zes keer te winnen, vijf keer gelijk te spelen en gingen er twee duels verloren, waaronder de laatst gespeelde wedstrijd thuis tegen Minor. De verdediging van Baronie leek onpasseerbaar met slechts acht tegentreffers tegen in twaalf gespeelde wedstrijden. Maar zondag faalde de verdediging van de Baronnen keer op keer en werd door Minor vernederd en moest het team maar liefst vier treffers incasseren.

UDI’19/CSU

Zondag treft men dan in de thuiswedstrijd de nummer vier van de standenlijst. De Udenaren legden zondag jl. in Halsteren een schitterende pot voetbal op de mat door lijstaanvoerder Halsteren met 0-1 te verslaan door een prachtig doelpunt van Roald van Hout. Voor de getrouwen van Halsteren was het onbegrijpelijk dat UDI’19 zich in de middenmoot van de standenlijst ophield. Een vaak gehoorde uitspraak was dan ook dat dit de beste ploeg was met fris en aanvallend voetbal waar Halsteren dit seizoen tegen gespeeld had. De Halsteren getrouwen waren er dan ook van overtuigd dat UDI’19 nog hoge ogen gaat gooien dit seizoen.

Als de “Tricolores” zich zo blijven ontwikkelen als de laatste tijd dan gaan we inderdaad nog van UDI’19/CSU horen. Maar eerst zondag Baronie, de ploeg uit Breda wil zich zeker revancheren van de knauw die ze zondag hebben opgelopen tegen Minor. Baronie won van de zes gespeelde uitwedstrijden er twee, speelde drie keer gelijk en verloren een duel. De Udenaren behaalden dezelfde resultaten maar dan in thuisduels. Frappant detail is dat UDI’19 zich ophoudt in de top vier van de minst scorende (15) en minst passeerbare (13) ploegen.

Gelet op het programma van zondag as. kan het zomaar zijn dat de Udenaren bij een overwinning zich na de winterstop gaan mengen in de strijd om de bovenste plaatsen. Maar laten we niet te voorbarig zijn, eerst maar eens Baronie aan de zegekar zien te binden. Dan zien we later rond de klok van kwart voor vier wel op welke positie de Udenaren de winterstop ingaan. Succes!

Arbitraal trio

De wedstrijd staat onder leiding van de heer Dave de Vries uit Amstelveen, hij wordt geassisteerd door de heren Nick Veldhuis uit Borne en Dennis van Leussen uit Rijssen.   

Wist u dat?

Vooraf aan de wedstrijd tussen UDI’19/CSU en Baronie tussen de Walking Football teams van UDI’19 en Baronie een oefenduel zal worden gespeeld; aanvang 13:00 uur.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Rowan de Bie

Hoi ik ben Rowan ben 8 jaar. Ik zit in groep 5 op het kindcentrum Vindingrijk.

Ik ben een hele vrolijke en opgewekte jongen en ik hou van grapjes maken.

Ik woon samen met mijn vader, moeder en mijn broer.

Ik zit sinds mijn 6de onder voetbal bij Udi’19. 

Ik speel bij de JO9-2 vaak als middenvelder en dat vind ik leuk.

Ik denk dat Udi’19 gaat winnen met 3-1 van Baronie 

Groetjes en tot zondag; Rowan

Loterij ten behoeve van de UDI jeugd

Wedstrijdsponsor + sponsor loterijbal is Café Sergeant Peppers

Het levensmiddelenpakket is geschonken door JUMBO Supermarkten Drossaard 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.