ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Dit jaar is Jeroen van Vuuren de nieuwe coördinator interne scouting.

Hij stuurt een groep van scouts aan die regelmatig de jeugdwedstrijden en -trainingen bekijken. We hebben binnen de scouting 1 of 2 scouts verantwoordelijk gemaakt voor een leeftijdsgroep. Zij kijken regelmatig de teams uit hun leeftijdscategorie. Zij zijn tevens het aanspreekpunt voor de trainers. Omdat we hierin transparant willen zijn, hieronder het overzicht:

Scouting groep

  O13

  Bart van Hurne

  O12

  Jeroen van Vuuren

  O11

  Gert-Jan Janssen – Rik Maring

  O10

  Theo van Tilburg

  O9

  Tonny Verhoeven – Kevin v.d. Linden

  O8 / O7

  Geri Damen – Rick Willems

  Algemeen

  Willy Hoogaars

  Keepers

  Eddy Stempher

  Meisjes

  Harold van de Zanden

 

De focus ligt dus met name op de onderbouw, maar wij zullen zeker ook (op verzoek) wedstrijden in de bovenbouw bekijken. De scouting werkt hierin nauw samen met de technisch coördinatoren.

Nieuw Leden Volg Systeem

Vanaf dit seizoen kennen wij als club een nieuw Leden Volg Systeem, genaamd LVS. Dit is de opvolger van Talento. In dit systeem kunnen wij gegevens zetten om onze jeugdspelers zo goed mogelijk te kunnen volgen. Dit in het kader van de Jeugd Opleiding.

Inmiddels hebben alle selectietrainers een account ontvangen om hun wedstrijd- en speler gegevens in te voeren. Het volgende seizoen zal dit spelervolgsysteem toegankelijk worden voor alle trainers, zowel recreatief als prestatief. We zitten nu in een overgangsjaar, waarin het een en ander getest wordt.

Mocht u vragen, verzoeken of opmerkingen hebben over de interne scouting of het nieuwe spelervolgsyteem LVS dan kunt u mij mailen op onderstaand e-mailadres.

Sportieve groet,
Jeroen van Vuuren
Scouting.jeugd@udi19.nl 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.