ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Al weken zonder voetbal hoe moeilijk is dat? Iedereen, speler trainer ouder en UDI’19, hunkert weer naar de zaterdag op het veld. Dat zal er zoals jullie inmiddels wel weten dit seizoen niet meer van komen.

Maar wat veel belangrijker is, is de gezondheid van iedereen, ook familieleden en naaste bekenden want het coronavirus brengt toch wel wat teweeg. Iedereen is er wel bij betrokken op een of andere manier en daarom is voetbal ook minder belangrijk geworden, op dit moment.

Toch moeten we ons gaan voorbereiden op het komende seizoen. Iets wat zeker niet makkelijk is. We willen zo goed mogelijk de elftalindeling verzorgen en hebben daar dan ook al een start mee gemaakt. Toch blijft het lastig want je hebt maar een half seizoen gespeeld en van daar uit moeten we dan ook de beoordeling maken. Wij gaan dit heel zorgvuldig doen door de gegevens die we hebben van de Interne Scouting, de evaluaties en de meningen van de huidige en nieuwe trainer bij elkaar te leggen.  Uiteindelijk komt daar een advies uit en dat gaan we dan volgen. Ik zal hieronder in een tijdschema aangeven hoe en wanneer iets gaat plaats vinden ten aanzien van onze selectieteams.

 1. 27 april: Voorlopige indeling selectieteams klaar door het Opleidingsteam (OPT)
   
 2. 27 april tot 16 mei: Teamindeling zoveel als nodig doornemen met betrokken trainers.
   
 3. 19 mei: Voorlopige teamindeling bevestigen intern.
   
 4. 20 t/m 29 mei: Spelers die uitstromen op de hoogte brengen en eventueel vervolggesprekken.
   
 5. 30 mei: Laatste en definitieve check.
   
 6. 31 mei: Indeling selectieteams bekend maken op de site, deze indeling blijft voorlopig i.v.m. de lichamelijke en conditionele staat van de speler bij de opstart. Ook zullen twijfelgevallen bij opstart nog bekeken worden.        

Mochten er nu al spelers bij zijn die weten dat ze UDI’19/CSU willen verlaten, laat mij dat dan uiterlijk 27 april a.s. weten via hjo@udi19.nl   zodat we ook daar rekening mee kunnen houden.

Zodra we weten hoe en wanneer we verder gaan zal ik het iedereen laten weten maar ik hoop dat we in augustus/september elkaar weer kunnen begroeten bij UDI’19/CSU

Blijf gezond en kom te zijner tijd fit weer op de club.

Groet Harry Blokhuis mede namens alle technisch coördinatoren. 

 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.