ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

John Paul Willems en Etienne Alvares opvolgers in de begeleiding 1e selectie

Algemeen - UDI-1

De Technische Commissie heeft invulling gegeven en enkele mutaties doorgevoerd in de begeleiding van de 1e selectie voor het volgend seizoen..

Assistent-trainer

John Paul Willems wordt assistent-trainer en volgt Julien Retmia op. Wij hebben al eerder bericht dat Retmia een nieuwe uitdaging is aangegaan bij UNA in Zeelst. Voor velen is John Paul Willems eens goed bekende binnen de UDI-familie. In het verleden is John Paul actief geweest als assistent-trainer en opbouwtrainer en hersteltrainer bij spelers van de 1e selectie die een behoorlijke of langdurige blessure hadden. Met zorg en toewijding zorgde hij telkens dat ze weer aan voetballen toekwamen. De Technische Commissie (TC) is blij dat zij John Paul Willems kan presenteren en dat hij zijn inzet weer geeft aan UDI’19/CSU. (Verdere voorstelling is bij John Paul niet nodig, voor velen bij UDI'19 is hij een bekend iemand).

 

 

 

 

 

Teammanager

Ook krijgen we volgend seizoen een nieuwe teammanager bij de 1e selectie. Zijn naam is Etienne Alvares en hij gaat Johnny van der Kruijssen opvolgen. Etienne kennen velen als gezellige noot bij feesten en partijen. Wij bedanken Johnny van der Kruijssen voor zijn jarenlange en trouwe inzet bij de 1e selectie UDI’19/CSU.

Etienne stelt zich even voor: 

Etienne Alvares is 56 jaar jong, getrouwd met Angelique en heeft een zoon Marlon (25) en een dochter Joy (15). De geboren Zaankanter heeft 20 jaar in Uden gewoond en is na een aantal omzwervingen in Oss terecht gekomen waar hij inmiddels 13 jaar woont.
In de voetballerij is hij begonnen als revalidatietrainer bij de jeugdafdeling bij FC Den-Bosch, daarna een aantal jaar bij de talentenschool van die club.
Vervolgens ging hij aan de slag bij DESO in Oss als Teamleider waar hij de vette jaren mee maakte met als hoogtepunt de promotie naar de hoofdklasse.
Daarna nog een jaar als teamleider bij FC den-Bosch O-19.

De afgelopen twee seizoenen is hij niet werkzaam geweest in de voetballerij, wel een vaste bezoeker van de thuiswedstrijden van ons eerste elftal. Hij kent UDI’19 en een heleboel mensen bij UDI en heeft dan ook laten weten dat hij er heel veel zin in heeft.

Wij wensen John Paul en Etienne het volgend seizoen veel plezier en toewijding toe en wij hopen dat zij kunnen bijdragen aan de nodige successen van ons vaandelteam. Op de voorhand willen wij Julien en Johnny bedanken voor hun inzet aan onze 1e selectie van UDI'19/CSU.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.