ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Blessure dwingt Marc Koot te stoppen met voetballen!

Voor de wedstrijd sijpelde de berichten al binnen dat Marc Koot wegens een langdurige en vervelende blessure per direct stopt met voetballen. Er werd al een tijdje gevreesd voor een vervroegd afscheid maar nu is het dan definitief, een aderlating voor UDI’19/CSU. Tijdens het voorbije seizoen kwam Marc sterk terug, naar later bleek dat hij toch nog niet volledig was hersteld. UDI’19/CSU bedankt Marc voor alles wat hij als speler heeft betekend voor de club en wenst hem veel geluk in de toekomst en hoopt hem nog vaak op “Parkzicht” te zien.

Door Fons Boekelder.

Zo’n twee en halve week voor de start van de competitie werkt UDI’19/CSU na de wedstrijd tegen HVCH nog drie oefenwedstrijden af om de puzzel helemaal compleet te maken voordat het echte werk van start gaat thuis op 31 augustus tegen Moerse Boys. De Udenaren zitten al vroeg in de hoek waar de klappen vallen. Het eerdergenoemde gedwongen afscheid van Marc Koot is een aderlating daar komt bij dat ook centrale verdediger Nick van Dijk voor langere tijd is uitgeschakeld wegens een vervelende blessure. Daar kwamen donderdagavond nog eens twee spelers bij, Raoul Oomen (enkel) en Jaap Kerkhof (hamstring) moesten nog voor rust het speelveld geblesseerd verlaten. Of dit verder consequenties heeft is nog niet bekend.

De voorbereiding van de Udenaren is een aantal weken aan de gang en verloopt nog niet naar ieders tevredenheid. Dit was de derde oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen 2019/2020. Onder het toeziend oog van aardig wat trouwe UDI’19/CSU supporters begonnen de “tricolores” met proefspeler Flavio Andjole (Achilles Veen) in de basis; na rust kwam Souhail Belkassem (EVV) daar nog bij in de wedstrijd tegen HVCH. De gehele wedstrijd was redelijk in evenwicht, eigenlijk gebeurde er niet zoveel en was het klasse verschil nauwelijks zichtbaar. De Udenaren waren alleen dreigend als de behendige en snelle Flavio Andjole zich met het spel bemoeide. UDI’19/CSU deelde alleen plaagstootjes uit want meer was het niet. Echt aandringen of rammelen aan de poort deden de Udenaren niet. Het team scoorde dan wel niet maar hielden achterin de nul en eindigden de wedstrijd in een brilstand.

Als vanzelfsprekend zoals bij iedere club zullen er ook bij UDI’19 spelers zijn die in de voorbereiding zowel positief als negatief zijn opgevallen, maar dat hoort bij het leerproces, daarom is de uitslag nu nog van ondergeschikt belang. Maar een ding is in de gespeelde wedstrijden wel duidelijk geworden, het ontbreekt bij de Udenaren aan een paar dragende spelers die als zodanig als versterkingen te bestempelen zijn, maar die zijn niet voor het oprapen.

Opstelling UDI’19/CSU:

Nick van der Horst (46e Michiel Merks), Tufan Koca, Robin Walk, Willem Tieben (73e Dick Smits), Jaap Kerkhof (46e Souhail Belkassem), Raoul Oomen (24e Lars van Geelkerken), Wietse van Langveld, Roald van Hout, Hidde van Dongen (46e Ferhat Coskun), Sam Wassenberg (66e Thijs van der Linden), Flavio Andjole.

Zondag a.s. sportpark “Parkzicht” UDI’19/CSU – De Bataven aanvang 12.00 uur

Deel dit bericht

Actueel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.