ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

In het seizoen 2020-2021 gaat het Vrouwen- en Meidenvoetbal bij UDI'19/CSU een volgende fase in haar ontwikkeling in. Een 3e Vrouwenteam zal dan haar opwachting gaan maken op onze velden. 

Deze uitbreiding van het aantal Vrouwenteams met een 3e volwaardig team past in de groei die onze afdeling in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en daarmee neemt het aanbod voor Vrouwen binnen UDI'19 om zowel recreatief als prestatief te kunnen voetballen weer verder toe.

Dit jonge team barst van de ambitie en kijkt nu al reikhalzend uit naar het begin van de competitie. Het team wil graag al even van zich laten horen:

"Hoi! 

Wij zijn het nieuwe vrouwen elftal van UDI'19 en we willen ons graag kort voorstellen. Het nieuwe vrouwen team staat onder leiding van Trainer Bart van Veghel. Ons team bestaat uit 14 speelsters waar nog altijd ruimte is voor meer. 

Wij zijn een jonge en hechte groep (oudste is 19 jaar) die vanaf seizoen 2020-2021 als team door wil schuiven van de MO19 naar de Vrouwen. Nu we voor het eerst op zondag gaan voetballen wordt de wekker vroeg gezet en zal de 3e helft een nieuwe dimensie krijgen, want het voetballen is weliswaar erg belangrijk, maar de gezelligheid in ons team is ook een zeer belangrijk punt. 

Als jong en ambitieus team willen we graag in de top van onze competitie mee gaan draaien en trainen daar iedere week keihard voor. Wij houden van nieuwe uitdagingen en onze trainer kan niet wachten om samen met ons deze uitdagingen aan te gaan! 

Iedereen heeft hartstikke veel zin in het nieuwe seizoen en wij zijn nu al klaar voor de eerste wedstrijd in de Vrouwencompetitie! Daarin zullen we er als fanatiek team elke week alles aan doen om de 3 punten te pakken! 

We hopen jullie als onze supporters langs de lijn te mogen begroeten!"

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.