ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Ongeslagen 'tricolores' wacht zware kluif

Algemeen - UDI-1

Na de overwinning die UDI’19/CSU verleden week aan RKSV Nuenen uit deelde is nu Juliana’31 uit Malden de volgende opponent. Wordt het de derde overwinning op rij in Malden? Ook hier liggen er kansen om de drie punten mee in de bus naar Uden te nemen.

Door Fons Boekelder

Juliana’31

De ploegen troffen elkaar totaal acht keer in de derde divisie en in de hoofdklasse. Dat leverde voor de Udenaren vier keer een overwinning op, werd er twee keer gelijk gespeeld en moesten de Udenaren twee keer het onderspit delven. Tussendoor werd er in 2015 ook nog een bekerwedstrijd gespeeld die winnend door UDI’19 met 0-1 werd afgesloten.

Mutaties Juliana’31

Aan het einde van het voorbije seizoen waren er zoals bij elke club wat mutaties bij Juliana’31 te noteren. De club zag vier spelers vertrekken: Bart Schiks en Lorenzo Rikken vertrokken naar vv Alverna, Joey Wijnhoven koos voor BVC’12 en Dalley Hoogakker vertrok naar Eendracht’30 en Thijs Hendriks stopte met voetballen. Daartegenover stond de komst van vier nieuwe spelers, Lars Loermans en Jay van Boxtel kwamen over van JVC Cuijk. Robin Rafael kwam van sv Orionen en Wouter Op Den Kamp deed een stapje terug en kwam over van De Treffers.

Resultaten Juliana’31

Sinds het seizoen 2017-2018 staat de 51 jarige trainer Remko Bicentini aan het roer van de Maldense hoofdklasser. Naast deze functie is hij ook bondscoach van het nationale team van Curaçao.  Zijn team behaalde in drie wedstrijden vier punten en bezetten een zesde  plaats op de standenlijst. Er werd achtereenvolgend thuis gewonnen met maar liefst 7-0 van RKSV Nuenen. In Gorinchem bij Unitas werd 2-2 gelijk gespeeld en zondag jl. eveneens in een uitwedstrijd tegen Baronie ging men met 2-0 onderuit en leden daardoor hun eerste nederlaag van het seizoen.

UDI’19/CSU

Bij UDI’19/CSU kun je wel spreken van een uitstekende start van de competitie. Uit drie wedstrijden behaalde het team van Lodewijk de Kruif zeven punten. De eerste indrukken in het nog prille seizoen stemmen tot tevredenheid, het er op lijkt dat het spel volwassener is geworden. Verdediging en middenveld staan goed dat blijkt wel na twee overwinningen op rij dat men de nul wist te houden. Een kanttekening is wel dat van de geboden doelkansen er te weinig worden benut om een wedstrijd eerder te beslissen. Als je de geboden kansen benut speel je waarschijnlijk een makkelijker wedstrijd, door ze niet te benutten maakt je het jezelf moeilijk en dat is zonde en onnodig. Lodewijk de Kruif maakt zich vooralsnog dan ook nog geen zorgen over de doelpuntenproductie maar het zal zeker een aandachtspunt voor de trainer zijn.

Zware kluif voor Udenaren

Voor UDI’19/CSU breken twee cruciale wedstrijden aan. Vanaf zondag is het menens voor de Udenaren, er wachten twee loodzware wedstrijden voor Lodewijk de Kruif en zijn mannen. Eerst staat zondag in Malden Juliana’31 tegen de “tricolores” op het programma, vervolgens wacht een week later in een thuiswedstrijd tegen GVV Unitas uit Gorinchem. Kortom, dat zullen zeker lastige potjes worden voor de “tricolores”. Juliana’31 is van een ander kaliber dan de drie  vorige opponenten. De tegenstander van zondag as. staan driepunten achter op UDI’19/CSU en wil zeker niet verder achterop geraken. Wil men zondag in Malden de volle buit mee naar Uden nemen dan betekent dat er erg gedisciplineerd en geconcentreerd gespeeld moet worden en de geboden kansen meteen weet te verzilveren. De ploeg is een taaie en stugge tegenstander en een uitoverwinning dateert alweer van het seizoen 2011-2012 toen er met 1-2 werd gewonnen. Mannen, SUCCES!

Supporters

Voor de supporters die hun club komen ondersteunen en erg belangrijk zijn voor het team kunnen de navigatie instellen op het onderstaande adres:
Sportpark de Broeklanden, Broekkant 39, 6581 AC Malden (42km)
Aanvang wedstrijd 14.00 uur.

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. M.S. Tjong A Hung en hij wordt geassisteerd door Dhr. R.Metsemakers en Dhr.C.A.M.Maas.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.