ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Onlangs was Sint-Nicolaas met zijn Pieten bij UDI’19

Algemeen - Kidsclub

Op zaterdag 23 november jl. was er hoog bezoek voor de spelertjes van de Kidsclub, deze ochtend was Sint-Nicolaas met zijn Pieten aanwezig. Enkele Pieten liepen langs de velden om de spelertjes van de Worldcup aan te moedigen en te kijken of iedereen wel goed zijn best deed. Nadat zij dit hadden bekeken en genoteerd werd het tijd voor een bezoek aan Sinterklaas in de kantine.

 

In het clubhuis zong de jeugd uit volle borst Sinterklaasliedjes. Elk spelertje mocht bij Sinterklaas op schoot komen voor een kort gesprekje. Na dat iedereen zijn cadeautje had gekregen werd er gezamenlijk uitgepakt onder toeziend oog van Sinterklaas en zijn Pieten.

Blij verrast ging iedereen en opgewekt gezicht naar huis nadat ze óók nog een chocoladeletter en een zakje strooigoed hadden gekregen. Het was weer een gezellige en geslaagde ochtend en nu maar wachten op 6 december als de Sint bij allen thuis langs komt. 

Wij willen dan ook iedereen bedanken die zijn/haar steentje heeft bijgedragen dat de jeugd van de Kidsclub zulk een leuk Sinterklaas ochtend heeft gehad.

Zie hier de foto's van deze leuke ochtend!

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.