ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Het is alweer enige tijd geleden dat UDI’19/CSU en Blauw Geel’38/JUMBO in competitieverband tegenover elkaar stonden. Voor de supporters van beide verenigingen dus hoogtijd voor een derby!

UDI’19 en Blauw Geel’38 organiseren de komende vier jaar samen met Rabobank Uden Veghel de Rabo Cup. Een wedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, een om oude bekenden weer eens te treffen onder het genot van een spannende wedstrijd.

Naast de selecties van UDI’19 en Blauw Geel’38, gaan ook de G-teams van beide clubs de strijd met elkaar aan. Voor het G-team van Blauw Geel’38 is dit een van de eerste wedstrijden, het G-voetbal komt namelijk komend seizoen weer terug bij de club. 

Het startschot voor dit eerste editie van de Rabo Cup vindt plaats op zaterdag 10 augustus a.s. op sportpark ‘Parkzicht’ in Uden.

Volgend jaar zet Blauw Geel’38 de deuren in Veghel open voor de derby.

De ambiance zal voor deze eerste editie op ‘Parkzicht’ zonder twijfel geweldig zijn. De wedstrijd is niet alleen voor Uden en Veghel maar voor de gehele regio een blikvanger. Wie kroont zich in deze eerste derby als winnaar van de Rabo Cup?

Programma:

 17.30 uur            spelen de G-teams van UDI’19 en Blauw Geel’38 tegen elkaar

 18.30 uur            de wedstrijd om de Rabo Cup tussen UDI’19 en Blauw Geel’38

 20.15 uur            uitreiking Rabo Cup door Rabobank Uden Veghel

 20.30 uur            gezellig samenzijn in het clubhuis

Deel dit bericht

Actueel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.