ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Succesvolle 2de editie van de Autumn Holland Cup

Algemeen - Jeugd

Afgelopen weekend vond de 2de editie plaats van de Autumn Holland Cup.

Dit internationale toernooi wordt in samenwerking met TVG Sports georganiseerd. Met bijna het dubbele aantal teams t.o.v. de 1ste editie kunnen we spreken van een goed gevuld deelnemersveld. Naast teams uit Denemarken, Duitsland en een Euro Japan team waren er teams van o.a. Sparta Rotterdam, Limburg United, Rhode en natuurlijk UDI’19/CSU.

Zaterdag kon het toernooi beginnen met de poulewedstrijden  in de verschillende leeftijden. De U14 en U15 elftallenen en de U11en U12 achttallen. De opzet is gelijk aan die van de Easter Open. Poulewedstrijden op zaterdag voor-of na de middag en op zondag de finalepoules en wedstrijden. Ook die vinden plaats op de voor- óf namiddag waardoor er voor de deelnemende teams die in de buurt verblijven nog voldoende tijd over is om ook nog andere activiteiten te ondernemen.

De finales in de diverse leeftijden werden gewonnen door Sterkrade uit Duitsland in de U11 door winst op Akacharsports. UDI’19/CSU was de sterkste in de U12 finalepoule. De finale in de U14 ging tussen Bronshoj Boldklub Denemarken en de sterke meiden van DSVP. Net voor het einde van de wedstrijd scoorden de Denen de 1-0 waardoor zij er met de Cup vandoor gingen. Tenslotte was het AV Sparta Rotterdam in de U15 die wisten te winnen van Hobro IK uit Denemarken.  

Nieuw tijdens de Autumn Holland Cup was de Fairplay Cup die gewonnen werd door het jongste team van Limburg United.

Het was op beide dagen een gezellige drukte op Parkzicht en ondanks de vele buien heerste er toch een ontspannen sfeer. Dank aan scheidsrechters, organisatie en andere vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt. We zien jullie graag terug bij de Autumn Holland Cup 2020!

Zie foto's! 
(met dank aan onze fotografen Frans Geenevasen, Wim de Pree, Léon de Beer en Ad Tiebosch) 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.