ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Super geslaagde toepavond Business Club UDI'19

Sponsoring

Door Fons Boekelder

Rond de klok van 20.00 uur verzamelden vrijdagavond jl. zo’n veertig BC-leden bij de privé-bar van BC-lid Theo van Gerwen “Den Soete Inval” voor het tweede Business Club toernooi toepen. De avond werd geopend door BC-voorzitter Michiel Werner met een  bedankje aan Theo van Gerwen voor het beschikbaar stellen van zijn schitterende privé- bar Den Soete Inval en overhandigde een bloemetje aan zijn vrouw Betsie. Ook het barpersoneel Peggy en Marco werden vooraf bedankt voor de geboden diensten.

Het was dit jaar wederom een zeer geslaagd en goed verzorgd toeptoernooi. Met 28 deelnemers verdeeld over zeven tafels werd er in tweeopeenvolgende rondes van vier potjes getoept en gestreden om de Business Club wisselbokaal. Na deze ronden bleven er vier kandidaten over met de hoogst individuele scores waaruit de uiteindelijke winnaar moest komen. Het leek er tijdens het toernooi niet op dat er over serieuze zaken gesproken werd maar meer over de relatief simpele regels van het kaartspel en er klonk vooral gelach en klinkende glazen.

Ėėn persoon per tafel hielde de scores bij, verder wisselden de tafels na vier speelronden en kwam men weer bij een andere tegenstander te zitten. Na een lange strijd wisten vier spelers zich uiteindelijk te kwalificeren voor de finaletafel. Zo begon Antoon van Leur van de Beste rijopleidingen met achttien punten uit de eerste vier potjes het sterkst aan het toernooi en dacht de wisseltrofee al in handen te hebben. Maar als zo vaak komt  hoogmoed dan voor de val en moest hij het in de laatste en beslissende partij met wat voor tactiek dan ook het afleggen tegen de sterke toepende Otto Klok die als eerste eindigde. Antoon van Leur moest genoegen nemen met een keurige tweede plaats. Robert van Roosmalen, de winnaar van verleden jaar eindigde als derde en William Toonen werd vierde.

De wisseltrofee werd aan Otto Klok overhandigd door Michiel Werner; deze trofee zal een jaar lang op de schoorsteenmantel van huize Klok pronken. Ook mocht de winnaar een waardebon in ontvangst nemen voor een heerlijke massage geschonken door Motalib Weijters, eigenaar van Massagesalon Moase gevestigd aan de Drossaard in Uden. Buiten dit alles om werd er ook nog een gratis loterij gehouden met een prijs die beschikbaar werd gesteld door directeur en eigenaar van Workpol Afbouw B.V. Theo van Gerwen. Gelukkige winnares werd Gemma Melsen van Beter Bed die op zaterdag 18 april 2020 met een V.I.P. ticket op zak een bezoek zal brengen aan de Hollandse Muziekavond in theater Markant met een keur aan Nederlandstalige artiesten.  Na afloop bleef het tot in de kleine uurtjes nog lang gezellig.

Business Club UDI’19 wil iedereen bedanken die een steentje hebben bijgedragen voor het slagen van deze geweldige avond. Tot volgend jaar! 

Uitslag 2e Business Club UDI’19 toeptoernooi.

1e Otto Klok
2e Antoon van Leur
3e Robert van Roosmalen
4e William Toonen

 

 

Michiel Werner,
Voorzitter Business Club UDI’19

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.