ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

UDI’19 trainers in ontwikkeling bij Voetbalschool Uden

Algemeen - Jeugd

Afgelopen week is de Voorjaarsmodule 2020 van Voetbalschool Uden met succes afgerond en de trainers zijn zich momenteel weer aan het klaarstomen voor de Najaarsmodule 2020, waar zij weer met veel plezier naar vooruit kijken.

Trainers bij Voetbalschool Uden

Een aantal UDI’19 trainers (Jesper Verhoeven, Reggie van Gennip, Wout Vesters, Nicole Theunisz, Jorg Verhoeven, Levin Flissinger, Niels van Kessel, Sem Curvers en Max Buiting) zijn naast hun werkzaamheden voor UDI’19 ook aan het werk voor Voetbalschool Uden. Hier doen zij extra ervaring op met het geven van training, maar krijgen zij ook meer inzicht in de vaardigheden en mogelijkheden van jonge voetballers. Zo vertelt Jesper Verhoeven: “Wat ik bijzonder vind aan Voetbalschool Uden is dat ieder kind zich kan ontwikkelen in een veilige leeromgeving. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van de technische en motorische vaardigheden en op het ontwikkelen van inzichten. Wat ik zelf fantastisch vind is de manier waarop er getraind wordt zo ontzettend fel is. Alles gebeurd met passie, energie, wilskracht en lef!”

Levin Flissinger draait ook al een aantal jaren mee bij Voetbalschool Uden. Hij ziet de grootste sterkte van Voetbalschool Uden in het bieden van de juiste weerstand. “Of je nu een beginnende voetballer bent of een toptalent; voor Voetbalschool Uden maakt dit niet uit. Iedere speler krijgt weerstand op zijn eigen niveau én wordt uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen, zowel op de training als bij de eigen vereniging.” Dit heeft een positief effect op de motivatie van de deelnemers, wat trainer Niels van Kessel ook terug ziet. “Vooral bij deelnemers die al een aantal modules hebben gevolgd bij Voetbalschool Uden is te zien dat er echt intrinsieke motivatie is om beter te worden. Ik zie telkens weer hoe spelers in een uitdagende omgeving met goede weerstanden in korte tijd met grote stappen vooruitgaan.”

Keeperstraining

Voetbalschool Uden geeft niet alleen training aan spelers, maar ook aan keepers. Deze groep is wat kleiner, maar volgens keeperstrainer Arnold Lukassen heeft dat alleen maar voordelen. “Sterke punten van onze trainingen zijn het trainen in kleine groepjes met twee of meer trainers op een groepje. Door deze insteek kan ik als trainer individueel aandacht geven aan elke keeper. Waar ik mijn energie uithaal is dat je iedere les ziet dat de deelnemers iets bijgeleerd hebben.”

Najaarsmodule 2020

Begin september begint Voetbalschool Uden met de Najaarsmodule 2020. Verschillende vaardigheden worden geoefend en komen gedurende de module voortdurend terug, zodat de beheersing ervan behouden blijft en automatismen worden. De geleerde vaardigheden kunnen worden toegepast in verschillende partijvormen met weerstand. Al met al staat spelvreugde bij de spelers centraal!

Voetbalschool Uden zomer 2-daagse

Ook deze zomer organiseert Voetbalschool Uden een voetbal 2-daagse op 13 en 14 juli 2020. Deze is voor iedereen: je hoeft hiervoor geen cursus gevolgd te hebben of niet op voetbal te zitten. Tijdens deze 2-daagse beleven spelers én keepers een zeer afwisselend programma onder begeleiding van de Voetbalschool Uden techniektrainers. Plezier staat centraal tijdens onze 2-daagse en daarnaast is “kruip in de huid van een prof” de rode draad.

Aanmelden voor de 2-daagse en de module kan via de inschrijfformulieren op www.voetbalschooluden.nl 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.