ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

UDI´19 VR1 uit tegen Eldenia VR2, wordt dit weer winst voor VR1 ?

- Algemeen - Vrouwen

Op zondag 8 maart staat een uitwedstrijd op het programma, dit keer naar Arnhem naar de dames van Eldenia VR2. Eldenia dat goed aan de weg timmert met vrouwenvoetbal met het 1e team spelend in de Topklasse en het 2e team dat met UDI´19/CSU VR1 in de 1e klasse speelt.

Door Carl-Pter Cremers

De thuiswedstrijd tegen Eldenia VR2 werd overtuigend gewonnen met 2-0. Na een mooi genomen en rake vrije trap van Kerensa vroeg in de 2e helft en een doelpunt in de rechtse kruising van Mabel een kwartier voor tijd konden de udense vrouwen met een goed gevoel terugkijken op de wedstrijd.

De ploegen hebben beide sindsdien wisselvallige resultaten geboekt met als gevolg dat ze nu heel dicht bij elkaar in de competitie staan. Winst betekent voor UDI´19/CSU VR1 stuivertje wisselen en dichter bij de top komen, verlies of gelijkspel is blijven hangen. Eldenia heeft 1 wedstrijd minder gespeeld en 1 punt meer dan UDI´19/CSU VR1, dus het kan een mooie spannende wedstrijd worden.

Laat UDI´19/CSU VR1 wederom een mooie pot voetbal zien en verzilveren ze deze keer ook de kansen om de drie punten mee naar huis te nemen?

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.