ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1

UDI'19 VR1 verzaakt om te scoren in uitwedstrijd tegen Prinses Irene VR1; 3-0

Algemeen - Vrouwen

De dames van UDI'19 VR1 hadden zich de derby tegen Prinses Irene VR1 heel anders voorgesteld nadat in de bekerpoule met 5-2 gewonnen werd van het team uit Nistelrode. Nu was het anders!

Verslag en foto's van Carl-Peter Cremers

De eerste helft was zondermeer sterk te noemen en Prinses Irene werd goed in bedwang gehouden. Er waren goede kansen voor Mabel, Kerensa, Lieke en Nalini en er hadden in de eerste helft zomaar 1 of 2 goals voor UDI'19 in kunnen gaan.  Helaas scoorde Prinses Irene net voor het einde van de 1e helft uit een vrije trap de 1-0 waardoor UDI'19 wederom in de achtervolging moest.

Na de thee willen de Udense dames de schade in halen maar in de 60e minuut slaagt Prinses Irene er in de 2-0 op het scorebord te zetten. En amper bekomen van deze goal volgt de genadeklap slechts enkele minuten later als de derde bal voor Prinses Irene in het Udense net beland.

Op dat moment is de wedstrijd min of meer voorbij,  ondanks dat er nog hard gestreden wordt om doelpunten te maken. Ze gaan er niet in voor UDI'19 en ook de thuisploeg lukt het niet meer om de scoren waardoor de eindstand 3-0 voor het team van Nistelrode is.

Na een prima begin in de competitie slaagt UDI'19 er nog niet in om de vorm door te zetten en zakken ze terug in de prestaties. Er is werk aan de winkel voor het jonge en talentvolle team en in de komende wedstrijden zullen er een paar flinke tandjes bij gezet moeten worden om aansluiting op de middenmoot te houden.

Aankomende zondag is er weer een thuiswedstrijd, deze keer tegen Orion VR1. Komt allen onze dames steunen om de winst in Uden te houden, aanvang 11.00 uur!