ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

UDI’19 vrouwen 2 blijven in shape dankzij Sportstudio Next Level

- Algemeen - Vrouwen

De winterstop is aangebroken,een periode waarin tijd is voor rust en herstel. Maar daar denken de dames van UDI VR2 toch anders over. Zij zien het niet zitten om thuis op de bank te gaan zitten en willen, zo fanatiek als ze zijn, in shape blijven. Daarom zijn de dames op zoek gegaan naar een sportschool in Uden die bereid is hen hierbij te helpen.

Remco Lips, instructeur bij Sportstudio Next Level in Uden biedt hen deze kans door gedurende de winterstop een aantal trainingen voor de dames te organiseren. De dames hoeven dus niet bang te zijn om hun goede conditie te verliezen.

We kunnen wel zeggen dat Sportstudio Next Level in Uden momenteel dé sportschool voor het volgen van live groepslessen is. De ervaren instructeurs doen er alles aan om je lekker, goed en verantwoord te laten bewegen, met jouw persoonlijke doel(en) voor ogen. Of dat nu is om je conditie te verbeteren, je lekker fit te voelen of om gewoon onder de mensen te zijn. 

De dames van UDI zullen tijdens de winterperiode een aantal keren de Les Mills groepsles ‘GRIT Athletic’ gaan volgen. Dit is een High-Intensity Interval Training (HIIT) van 30 minuten. Een goede workout waarbij zij hun conditie op pijl kunnen houden, of zelfs kunnen verbeteren! Tijdens de workout gebruiken ze een step, doen zij oefeningen met hun eigen lichaamsgewicht en krijgen ze multidimensionale conditietraining. De oefeningen zijn vooral gericht op de aspecten snelheid en (sprong)kracht. Precies wat de voetbalsters nodig hebben.

Dit in combinatie met krachtige muziek en de goede begeleiding van Remco zal ervoor zorgen dat de dames nog sneller en fitter worden!

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.