ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

UDI'19 zet haar jubilarissen in het zonnetje!

Algemeen

Afgelopen vrijdag, 22 november, was het een drukte van belang in ons clubhuis. Maar liefst 400 gasten waren aanwezig om getuige te zijn van de huldiging van maar liefst 23 jubilarissen, welke UDI’19 dit jaar telde. Het lukte voorzitter Ben Tuithof om binnen het uur elke jubilaris persoonlijk toe te spreken. Hij besloot elk woordje met de overhandiging van een cadeau aan de jubilaris.

De Zilveren Jubilarissen

Vrijdagavond werden maar liefst 3 jubilarissen gehuldigd, die al 60 jaar deel uitmaken van de UDI-familie: Jacques Prinssen, Tonnie Smits en Henk Raijmakers. Daarna was er aandacht voor 6 gouden jubilarissen: Stef van Beijsterveldt, Cees van der Burgt, Victor Smits, Tiny Verhoeven, Tonnie Ockhuizen en Joan Vogels. UDI huldigt ook haar leden welke 40 jaar aan de vereniging verbonden zijn. Dit keer werden daarom Leo van de Burgt, Geert Donkers, Maarten van Geelkerken, Rien Peters en Stefan Smits in het zonnetje gezet. Tot slot was er aandacht voor de jonkies, de zilveren jubilarissen. De meeste van hen begonnen al op 6 jarige leeftijd aan hun voetballoopbaan en nu mochten deze begin dertigers zich reeds jubilaris noemen. Het betrof Ivo Biesterbos, Bart van Boxmeer, Nick van Geelkerken, Leo Jansen, Peter Jacobs, Martijn van Hurne, Koen van Dijk, Ronald de Groot en, hoe leuk, ook een dame, Babet de Wit.

Vele van de genoemde jubilarissen hebben heel veel verdiensten voor de vereniging gehad of hebben deze nog steeds, als voetballer, trainer, leider, bestuurder of als vrijwilliger. Allen hebben zij dus een kleinere of grotere bijdrage geleverd aan de 100 jarige UDI-geschiedenis.

Na de toespraakjes, welke werden ondersteund op de schermen in het clubhuis door diverse foto’s van de jubilarissen, was het tijd om handjes te schudden. Daarna was het nog enkele uurtjes heel gezellig in het clubhuis, waar het bedienend personeel haar handen vol had om iedereen van een drankje te voorzien. UDI’19 kan met trots terugkijken op een bijzonder geslaagde jubilarissenavond.

De Robijnen, Gouden en Diamanten Jubilarissen

De dag na deze feestelijke avond bereikte ons het bericht dat Nol Verhoeven was gestorven. Nol zou volgend jaar als eerste UDI-lid het 75 jarig jubileum bij onze club gaan vieren, maar helaas, het mag niet zo zijn. We wensen de familie Verhoeven veel sterkte toe met het verlies van hun vader, schoonvader, opa en overgrootvader.

Hieronder een collage van de Jubilarissenavond, met dank aan fotograaf Frans Geenevasen

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.