ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

UDI’19 is een vereniging in het bezit van het Regionale Certificaat Jeugdopleiding. Derhalve is zij altijd uit naar vernieuwingen. Een daarvan is het weer aangaan van een samenwerking met Eric van Gogh. Hij geeft binnen de opleiding de cursus JVTC. Dit is een cursus die de beginnende trainer de eerste vaardigheden bij brengt van het trainer/coach vak. UDI’19 is daarmee zeer verheugd want Eric werkt daarmee wederom mee aan een sterke jeugdopleiding.

Eric heeft een toonaangevende voetbalschool in deze regio. Voetbalschool Uden wil deelnemers stap voor stap en planmatig beter maken in hun eigen ontplooiing en ontwikkeling. Dit is zeker een aanvulling op de opleiding bij UDI’19. Voetballen kun je leren door echt jezelf te willen verbeteren. De opleidingen bij Voetbalschool Uden zijn verdeeld in een zeer doordacht opleidingsprogramma waarin vooral actie- en praktijkgericht gewerkt wordt aan de volgende onderdelen: technische-, tactische-, fysieke en mentale vaardigheden. De belangrijkste doelstelling van Voetbalschool Uden is het verbeteren van de individuele kwaliteiten van elke jeugdspeler. Dit doen zij met getalenteerde trainers die een veilige en inspirerende leeromgeving creëren.

Vele UDI’19 selectietrainers geven ook training bij Voetbalschool Uden. Hun visie op het ontwikkelen van spelers in combinatie met hun professionaliteit en houding sluiten erg goed aan bij Voetbalschool Uden. Zij willen leren en beter worden in een goede sfeer met veel plezier.

Voetbalschool Uden begint medio februari weer met een nieuwe module en elke speler of keeper kan zich hier voor inschrijven. UDI’19 ziet de Voetbalschool Uden als een goede aanvulling voor de individuele ontwikkeling van de jeugdige speler.

In onderstaand stuk stelt Voetbalschool Uden zich nader voor en geven ze alvast de mogelijkheden aan om in februari aan te sluiten bij Voetbalschool Uden. http://www.voetbalschooluden.nl/index.php/nieuws/

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.