ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Voetjebal voor jongens en meisjes van 2 t/m 5 jaar

Algemeen - Jeugd

Hallo voetbal vriendjes en vriendinnetjes,

De afgelopen weken hebben we bij UDI’19/CSU een aantal lessen Voetbal op het gras gegeven. Het waren hele leuke lessen, zo leuk dat we iedereen van UDI’19 kennis willen laten maken met Voetjebal. Voetjebal is een speel- / leerconcept voor kinderen van 2 t/m 5 jaar die op zaterdagochtend lekker met papa, mama of een verzorger willen komen voetballen. Vanaf september doen we dit weer in een gymzaal, maar de komende weken doen we het op de velden van UDI’19.

Om jullie kennis te laten maken met voetjebal geven we zaterdag 4 juli een proefles bij UDI’19. Op deze manier kunnen jullie kijken en ervaren wat Voetjebal is en mocht je het heel leuk vinden dan kun je je opgeven voor nog 3 extra lessen (zaterdag 11, 18 en 25 juli).

Wanneer je deelneemt aan de proefles en je wilt de 3 extra lessen ook volgen dan zijn de kosten € 44,95 inclusief de officiële Voetjebal voetbal. Vind je de les toch niet zo leuk (we kunnen het ons bijna niet voorstellen) en wil je niet verder, dan is de proefles gratis.

Mocht je deel willen nemen aan de proefles, vraag dan aan papa of mama of ze een mailtje willen sturen naar udenveghel@voetjebal.com Vermeld hierin je naam, achternaam, leeftijd en een telefoonnummer. De definitieve planning volgt volgende week.

Voor meer informatie over Voetjebal kun je kijken op de site: www.voetjebal.nl Onder “Steden” staat Uden-Veghel, daar is meer informatie over onze locatie te vinden.

Hopelijk horen we snel van jullie, groeten van het Voetjebal Uden-Veghel team!

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.