ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Vriendengroep SSSB genoot van het Bavaria uitje!

Algemeen

De vriendengroep SSSB won bij UDI'19 de Bavaria bierkannen wedstrijd tijdens het zomeravondtoernooi 2018. Met meer dan 100 kannen werden ze dan ook glansrijk eerste. Deze prijs werd zaterdag 6 juli 2019 verzilverd. Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn door andere verplichtingen, maar tijdens de verzorgde reis door UDI'19 naar Lieshout zat de stemming er direct goed in.

Daar aangekomen werden de heren getrakteerd op een heerlijk glas gerstenat, een voor proever van wat nog komen gaat. Na nog een paar "rondjes van de zaak" gingen de heren per Bavaria treintje naar de befaamde fabriek. De historie, de familie Swinkels, de bottelarij, een virtuele tour als Bavaria flesje door de fabriek, kortom de geschiedenis en uitleg hoe pils gebrouwen wordt met uiteraard het proeven van dit heerlijke drankje tijdens het verwerkingsproces.

Bij terugkomst in het brouwerij café zat de sfeer er goed in, er werd flink wat gelachen en gedold samen met het personeel. Kortom, een gezellige dag die afgesloten werd met een onvergetelijke terugreis.

UDI'19 bedankt voor deze goed geregelde en georganiseerde Bavaria tour.

Vriendengroep SSSB

Deel dit bericht

Actueel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.