ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Vrouwen 2 krijgen nieuwe sporttassen aangeboden door firma Nedek

- Algemeen - Vrouwen

Zondag 3 november jl. kreeg het tweede vrouwen voetbalteam van UDI’19/CSU nieuwe sporttassen uitgereikt. Deze sporttassen werden door de heer Frank Nendels persoonlijk aan de dames in nummervolgorde uitgereikt. Aan de voorzijde van de tassen staat het logo van de firma Nedek bedrijfsvloeren nedek.eu/contact . Vrouwen 2 zijn de heer Nendels dan ook dankbaar voor deze fijne sponsoring waarmee wij er nog beter op staan op wedstrijddagen dan voorheen. Nadien werd de thuiswedstrijd gespeeld tegen Hapse Boys Vrouwen 1 en er werd gewonnen, de drie punten werden meteen opgeborgen in de nieuwe sporttassen.

We dragen nu op wedstrijddagen de shirts gesponsord door Van den Heuvel Logistiek, de broekjes door Van der Valk Hotel Uden-Veghel, trainingspakken door RAU Reactief Uden en nu dus nieuwe tassen van Nedek bedrijfsvloeren.

Het gaat dus goed bij deze vrouwen van UDI’19 en met deze geschonken artikelen waarmee we in de nabije toekomst goed voor de dag kunnen komen. Bij dit team staat de gezelligheid overigens voorop, maar we zijn ook niet vies van een stevig partijtje voetbal. Uiteraard wordt de 3e helft zeker niet vergeten.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.