ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Zorgt UDI'19/CSU zondag voor een verrassing tegen Juliana'31

Algemeen - UDI-1

Zondag a.s. is Juliana’31 uit Malden te gast op Sportpark “Parkzicht” voor het spelen van de negentiende competitieronde in de Hoofdklasse B. Ter voorbereiding op dit duel oefenden de “Tricolores” dinsdagavond jl. in een uitwedstrijd tegen Best Vooruit. Deze wedstrijd eindigde in een 1-3 zege voor de Udenaren; doelpunten kwamen van de voet van Roald van Hout, Rick Wouters en Tufan Koca.

Door: Fons Boekelder

Afgelastingen/nieuwe datums

Voor de tweede week op rij kwam de hoofdmacht van UDI’19/CSU niet in actie. Was verleden week de “slechte” staat van het hoofdveld op “Parkzicht” de oorzaak dat de thuiswedstrijd tegen Longa’30 geen doorgang kon vinden. Zaterdagmiddag jl. laste de KNVB alle wedstrijden voor zondag, zowel in het betaalde voetbal als het gehele amateurvoetbal, af. Aanleiding was de voorspelde storm Ciara, die vermoedelijk gepaard zou gaan met windstoten tot 130 km/u en met een grote hoeveelheid neerslag. Inmiddels heeft de KNVB bekend gemaakt dat het volledige programma ingehaald zal worden op zondag 29 maart a.s. De eerder op deze datum vastgestelde inhaalwedstrijd thuis tegen Longa’30 is verplaatst naar zondag 3 mei a.s.

Juliana’31

Wie kan zich de wedstrijd op 22 september jl. op sportpark “De Broeklanden” in Malden nog herinneren? Het werd daar een wedstrijd met twee gezichten, de eerste helft waren de Udenaren de bovenliggende partij, na rust was het Juliana’31 die alle schroom van zich afgooiden en liepen ver in blessuretijd uit naar een 4-1 overwinning. De eerste twee wedstrijden in 2020 voor Juliana’31 stonden gepland als een thuiswedstrijd, eerst kwam Moerse Boys op bezoek, die wedstrijd werd met 3-0 gewonnen. Vervolgens was dorpsclub RKZVC uit Zieuwent te gast in Malden; in die thuiswedstrijd ging men met 1-3 onderuit. De laatste wedstrijd die men speelde was een uitwedstrijd bij sv Meerssen, daar kwam men niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

UDI’19/CSU

Na twee weken geen competitievoetbal staat er meteen gelijk een pittige test voor UDI’19/CSU op het programma. De Udenaren moeten het zondag opnemen in een thuiswedstrijd tegen de huidige nummer drie in de hoofdklasse B Juliana’31 uit Malden die tevens de meest scorende ploeg is in deze klasse. In het jaar 2020 kwamen de Udenaren nog maar twee keer in actie en behaalden uit die twee gespeelde wedstrijden slechts één punt. De ploeg van trainer/coach Lodewijk de Kruif hoeft zich nog geen zorgen te maken maar zal langzamerhand punten moeten gaan pakken om niet lager op te geraken. Het zal niet makkelijk worden tegen de nummer drie van de hoofdklasse B en zullen volop aan de bak moeten om tot een goed resultaat te komen. De laatste overwinning van de Udenaren dateert alweer van acht december jl. toen in de uitwedstrijd titelkandidaat Halsteren met 0-1 verslagen werd.

Verrassen

Sinds het seizoen 2010-2011 hebben de “Tricolores” drie thuisduels tegen Juliana’31 gespeeld en nog niet een thuisduel verloren. Of dat zondag ook gaat lukken is de vraag, dan is er weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Het belooft een moeilijk voorspelbare wedstrijd te worden, qua uitslag kan deze wedstrijd alle kanten op waar de vorm van de dag en de motivatie wel eens bepalend kunnen zijn welk team zal zegevieren. In de Hoofdklasse zijn er wekelijks verrassingen te noteren en waarom kan UDI’19/CSU tegenstander Juliana’31 wederom in een thuisduel niet voor de vierde keer verrassen. Succes!

Arbitraal trio

De wedstrijd staat onder leiding van de heer Jan-Willem Bouw uit Peize (Dr.), hij wordt geassisteerd door de heren Tim Nagtegaal uit St. Willebrord (Nb.) en Michiel Tramper uit Steenwijk (Ov.).

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Morris Molenaar

Morris wordt 28 februari 8 jaar en speelt in JO8-3

Hij is een echte spits en houdt van scoren! Hij voetbalt het liefst met zijn vriendje Billy die ook in zijn team zit.

Hij heeft nog 2 oudere zussen, Maartje en Merel en hondje Doodle is zijn grote vriend.

Morris voorspelt: 1-0 voor Udi!

Loterij ten behoeve van de UDI jeugd

Wedstrijdsponsor + sponsor loterijbal is Living for All

Het levensmiddelenpakket is geschonken door JUMBO Supermarkten Drossaard 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.