ProgrammaUitslagenAfgelastingen

14 nieuwe gediplomeerde trainers bij UDI’19

Jeugd

Afgelopen maandag hebben 14 trainers uit handen van docent Eric van Gogh hun welverdiende certificaat mogen ontvangen van de cursus Jeugd Voetbal Trainer-Coach (JVTC). Fijn om te zien dat de club er weer zoveel enthousiaste, nieuwe jeugdtrainers bij heeft!

14 nieuwe gediplomeerde trainers bij UDI’19

Namens de club feliciteren wij dan ook:  Giel Chatrou, Remco Vogels, Thijs Fransen, Jeroen v.d. Berg, Danny Mol (allen Kidslub), Roel Rijkers, Rob Schoonings, John Verbruggen, Chris v.d. Doelen (allen 08-4), Joris Jacobs, Matthijs van Herpen (beide 09-5), Daan Maring (010-1), Dave Rieborn (O11-2) en Bas van Herpen (O11-5).

Alle cursisten wisten al een tijdje dat hun opdrachten waren goed gekeurd en dat zij geslaagd waren. Deze cursus vond namelijk al plaats op drie avonden in de maanden november en december, maar door de huidige omstandigheden konden we nu pas een slotavond organiseren.

Deze laatste bijeenkomst begon met een voorbeeldtraining vanuit de Voetbalschool Uden. Eric van Gogh had een aantal trainers meegenomen om de cursisten (en andere toeschouwers) een stukje inspiratie mee te geven. Terwijl de spelertjes druk bezig waren met de drie uitgezette oefenvormen, gaf Eric voor de laatste keer deze cursus tekst en uitleg. De vormen gaven een mooi beeld van alles wat de cursisten in deze cursus geleerd hebben. Een speciaal woord van dank aan alle trainers van Voetbalschool Uden en de spelers van de O9-2, O9-3, O9-5 en O9-6. Fijn dat jullie er waren! Het ijsje was dan ook dik verdiend.

14 nieuwe gediplomeerde trainers bij UDI’19

Om 19.00 uur begon het officiële gedeelte in de kantine. Harry Blokhuis (Hoofd Jeugd Opleidingen) benoemde de rol van het verenigingsbreed opleiden die UDI’19 wil vervullen en hij stipte het belang aan van goede, nieuwe jeugdtrainers voor onze voetbaljeugd. Vervolgens nam Eric het woord en bedankte de deelnemers voor hun inzet. Hij vond de cursus erg geslaagd en was vol trots op ieders bijdrage. En om dat kracht bij te zetten, riep hij iedereen naar voren om het certificaat in ontvangst te nemen.

Groepsleiders en coördinatoren bedankt voor jullie komst. Cursisten, dank jullie wel voor het enthousiasme tijdens deze JVTC-cursus. En vertel het vooral door dat er in september weer een nieuwe cursus start!

Bekijk hieronder de foto's

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.