ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

Actie G-voetballers voor 3FM the LIFELINE geslaagd!

G-voetbal

Maar liefst 228 kilometers werden er zaterdag door de G-voetballers met hun wandelmaatjes gelopen! Samen zijn ze dus van Uden naar Groningen gelopen. Dat is een knappe prestatie. 

De G-voetballers liepen niet voor niks. Ze wilden door deel te nemen aan 3FM the LIFELINE laten zien dat ze het enorm waarderen wat de medische hulpverleners van Nederland de afgelopen maanden allemaal gedaan hebben.

Ieder kon op een zelf gekozen moment vertrekken met een echt UDI’19 tasje vol nuttige en lekkere dingen voor onderweg.

De UDI’19-leden die aan de route wonen hebben ons enorm geholpen. Overal hingen actieposters. Een aantal voetballers hebben maar liefst 52 van de speciale posters gespot. Alleen al bij de oud-UDInaren van Brabantzorg locatie ST Jan hingen 18 posters! Daar moesten de voetballers wel even stil staan en goed tellen.

Ook moesten ze de hoogste poster vinden, één andere actieposter vinden en uitzoeken welk UDI’19-lid een bepaalde poster had opgehangen.

Een foto met als thema kerst mocht natuurlijk ook niet ontbreken als opdracht.

Een speler moest vanwege de coronamaatregelen thuis blijven. Die heeft de hele middag beweegopdrachten gedaan om zijn steentje bij te dragen!

Mocht u nu denken: wat een puike prestatie hebben die G-voetballers neergezet! Daarvoor en voor het Rode Kruis, wil ik mijn waardering uitspreken dan kan dat nog door een donatie te doen op onze actiepagina!

https://kominactie.npo3fm.nl/actie/special-olympics-team-udi19csu-team" target="_blank">Ga naar actiepagina

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.