ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Corona Update 5 juni 2021

Algemeen

Met ingang van 5 juni a.s. heeft de overheid de regels voor buitensporten versoepeld.

Voor de jeugd t/m JO17 gaat de KNVB Regio Cup van start. De indelingen en het programma zijn te vinden op de voetbal.nl app en op de  website.

Voor de senioren van 27 jaar en ouder is de 1,5 meter regel ook niet meer van toepassing tijdens het sporten. Voor teams met spelers van 18 jaar en ouder is het nog niet toegestaan om wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen. Wel is het mogelijk om onderlinge wedstrijden bij UDI te spelen.

De kleedkamers mogen weer open en er mag weer gedoucht worden. Voor de jeugd t/m 17 jaar gelden er geen beperkingen en hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Voor de JO19 en senioren dient wel de 1,5 meter in acht te worden genomen en is bepaald dat er maximaal 8 spelers gelijktijdig in de kleedkamer aanwezig mogen zijn. Ook voor de wachtende spelers buiten de kleedkamer geldt de 1,5 meter regel. Wij gaan er van uit dat de teams/spelers hun verantwoordelijk nemen en indien nodig elkaar er op aanspreken.

Het is helaas nog niet toegestaan dat er ouders en publiek komen kijken. Voor de Regio Cup zijn ouders die rijden wel welkom op het complex. We gaan er van uit dat het aantal chauffeurs tot een minimum beperkt blijft.

Alle overige maatregelen blijven van kracht:

- Gebruik je gezond verstand en houd de algemene corona regels in acht

- Toeschouwers/ouders worden niet toegelaten

- Volg de aanwijzingen van de Stewards en Materiaalmensen op

- Alle aanwezigen houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar voor en na de training/wedstrijd. Uitzondering voor kinderen t/m 12 jaar.

Meer informatie is te vinden op de websites van de KNVB.NOC/NSF en de diversen overheden.

Met sportieve groet,
het Algemeen Bestuur UDI'19/CSU

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.