ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Beste leden, ouders/verzorgers,

Voor de meeste zit de vakantie er binnenkort weer op. Nadat de maatregelen rondom Corona na 1 juli versoepeld waren hebben we nog 2 mooie weekenden beleeft met volop voetbal en gezelligheid op ons sportpark. Nu voor een aantal teams de trainingen al weer zijn begonnen en de komende weken ook de overige teams weer gaan starten is het een goed moment om nog een keer de spelregels te benoemen.

Omdat ook wij niet kunnen inschatten waar we de komende weken mee geconfronteerd gaan worden vragen we jullie om de site goed in de gaten te blijven houden voor de laatste info aangaande trainingen en wedstrijden in relatie tot de Corona protocollen.

Een belangrijkpunt van aandacht voor de komende weken is het gebruik van de kleedkamers.

Er is besloten om voorlopig bij de trainingen voor de jeugd géén kleedkamers te gebruiken. Dus zoals jullie voor de vakantie ook al gewend waren kleden de kinderen zich thuis om en gaan ze direct na de training weer huiswaarts. Voor de senioren zijn er 2 kleedkamers per team beschikbaar, maximaal 8 personen tegelijk per kleedkamer is toegestaan.

Ten aanzien van oefenwedstrijden bij de senioren geldt hetzelfde, voor de jeugd wordt hierover z.s.m. een beslissing gemaakt.

Vanaf 1 juli mogen de sportkantines weer open met inachtneming van de maatregelen.

Na het sporten, waar contact toegestaan is, blijft wel de 1,5 meter regel van kracht waardoor we rekening moeten houden met een aantal maatregelen.

De algemene maatregelen blijven ongewijzigd:

  • Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop
  • Geef elkaar voldoende ruimte
  • Neem de veiligheids- en hygiëneregels in acht
  • Blijf thuis als je (ook milde) klachten hebt
  • Behoor je tot een risicogroep dan is het advies samen sporten te vermijden
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere personen (uitzondering tijdens het sporten, als het de afstand tot kinderen t/m 12 jaar betreft en op personen in de leeftijd tot en met 17 jaar onderling)

Als vereniging houden we ons uiteraard aan de maatregelen, die die de overheid heeft bepaald en vastgelegd in de Noodverordening van de Veiligheidsregio Brabant-Noord, de Lokale spelregels van de Gemeente Uden en het Sportprotocol van NOC*NSF.

Het Algemeen Bestuur UDI'19/CSU

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.