ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

UDI'19 feliciteert hoofdsponsor CSU met de bekroning van de prestigneuze Koning Willem 1 prijs 2020.

De uitreiking van de Koning Willem I Prijzen 2020 heeft woensdagavond (25/11) plaatsgevonden. Erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Máxima maakte de winnaars bekend, waaronder Grootbedrijf CSU Groep BV. De facilitair dienstverlener heeft unieke wendbaarheid laten zien in een periode waar goed schoon belangrijker is dan ooit.
 
Wendbaarheid en excellent ondernemerschap

Tijdens de uitreiking sprak erevoorzitter Hare Majesteit koningin Máxima namens de Koning Willem I Stichting haar waardering uit over CSU. ,,Dit bedrijf is een koploper in technologische en sociale innovatie die door wendbaarheid tijdens COVID-19 excellent ondernemerschap liet zien. Zo laat CSU zien dat maatschappelijke winst net zo telt als financiële winst’’.
 
Goed schoon belangrijker dan ooit

CSU Groep BV is uitgegroeid van eenmansbedrijf tot landelijk facilitair dienstverlener. Het bedrijf is snel gegroeid maar heeft de bedrijfsvoering altijd dicht bij huis gehouden. Zo investeert CSU in haar werknemers. Esmee Ficheroux (Raad van Bestuur) onderstreepte dit gegeven tijdens de uitreiking. ,,Het is ontzettend belangrijk om te investeren in nieuwe technologieën, de werknemers, en om daar vooral ook veel plezier in te hebben’’.

Koning Willem I Prijzen: de Oscars van het Nederlandse bedrijfsleven

De Koning Willem I Prijs is de meest prestigieuze bekroning voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap. Tweejaarlijks wordt er een prijs uitgereikt in de categorie Grootbedrijf, MKB en een Plaquette voor ondernemingen die uitblinken in duurzaam ondernemerschap.

Sinds 1958 benadrukt de Koning Willem I Stichting het belang van (veer)krachtig ondernemerschap. Als er ooit een periode was in de recente geschiedenis waarin dit belangrijk was om te doen, dan is het nu wel. 

UDI'19 feliciteert hoofdsponsor CSU 

UDI’19 feliciteert de winnaars van de Koning Willem I Prijzen 2020 en in het bijzonder de CSU Groep BV. Immers CSU is hoofdsponsor van onze vereniging en om bekroond te worden met de prestigineuze Koning Willem 1 prijs 2020 is wel heel bijzonder.  

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.