ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Ons bereikte het droeve bericht van het overlijden van ons gewaardeerd lid MAARTEN VAN GEELKERKEN.

Onlangs vernamen we dat Maarten ernstig ziek was, maar dat het noodlot zo snel zou toeslaan hadden we niet durven denken. Zaterdag 31 oktober, is Maarten overleden, veel te vroeg. Hij mocht niet ouder worden dan 57 jaar.

Maarten was meer dan 40 jaar lid van onze vereniging, UDI’19 was zijn cluppie. Hij begon met voetballen, maar al vrij snel werd hij trainer/leider bij de jeugd. Ook was hij een trouwe supporter van ons eerste. De toenmalig coördinator van het G-voetbal vroeg in 2003 aan Maarten of het geven van training aan de G1 iets voor hem zou zijn. Maarten moest er even over nadenken, maar de eerste kennismaking met deze groep voetballers beviel hem zo goed dat hij dit mooie werk is blijven doen. Aan stoppen wilde hij nog niet denken. Wie had kunnen bevroeden, dat enkele maanden na het interview in de presentatiegids, zo plotsklaps een einde is gekomen aan zijn leven. Wat zullen veel mensen Maarten missen, zeker ook “zijn jongens van de G1 en G2”.

Voor zijn vele verdiensten voor de vereniging is Maarten in 1998 onderscheiden met de Pineut en in 2009 benoemd tot Lid van Verdienste.  

Maarten hartelijk dank voor al hetgeen je voor onze vereniging hebt betekend;
“ RUST ZACHT! ”

Onze gedachten gaan uit naar zijn broers en zussen, neefjes en nichtjes. Verder natuurlijk naar zijn overige familieleden, vrienden en bekenden. Wij wensen hen erg veel sterkte toe.

Bestuur en Leden UDI’19.


AFSCHEID:

De afscheidsdienst wordt gehouden op donderdag 5 november om 16.00 uur in de aula van het crematorium, Belgenlaan 11 te Uden.

In verband met de huidige coronamaatregelen zal het afscheid in besloten kring plaatsvinden. 

Wèl is de mogelijkheid de afscheidsdienst te volgen via de livestream: https://dela3.plechtigheidonline.nl/login/code/RMKW-RALF

In plaats van bloemen zouden wij het fijn vinden wanneer u een donatie geeft aan KWF Kankerbestrijding.


Correspondentieadres: Nonnenveld 13, 5401 NC Uden

 

 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.