ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Mededeling Jeugdopleiding UDI’19/CSU

Algemeen - Jeugd

Allereerst even terugkijken naar de afgelopen periode waarin er niet actief in competitieverband gespeeld kon worden. 

Je zou zeggen dat de motivatie daardoor achteruit zou lopen maar niets is minder waar. Er is de gehele winter goed doorgetraind en de trainers en spelers hebben dat goed ondergaan. Natuurlijk is de absolute scherpte er niet want daarvoor moet je wekelijks in een wedstrijd kunnen laten zien wat er getraind is. De focus lag dan ook op het enthousiasmeren van het spelplezier en onderhouden van de vaardigheden. Onderlinge wedstrijden spelen was een nuttige toevoeging aan de trainingen en eenieder heeft toch de kans gehad om zich persoonlijk te ontwikkelen. Hopelijk kunnen we dit seizoen nog afsluiten met de Regio Cup en hebben we in elk geval daarmee nog enkele wedstrijden tegen andere verenigingen. Het is zoals het is en door alle Corona beperkingen hadden we niet meer mogelijkheden tot onze beschikking.

We zijn uiteraard achter de schermen al weer druk bezig met het volgende seizoen. Allereerst hopen we binnen afzienbare tijd de indeling van de selectietrainers rond te krijgen. Dit is een hele klus, voor het opleidingsteam(OPT) daar er ook dit jaar weer enkele bijzijn die we volgend jaar niet meer terug zien. Daartegen zijn er minder nieuwkomers zodat we nog een tekort hebben.

Ondertussen zijn we ook al weer bezig met de indeling van de selectieteams voor het komend seizoen. Doordat er niet gevoetbald is in competitieverband is het moeilijker om tot een goede keuze te komen. Toch denken we zeker dat ook dit jaar ons dat weer gaat lukken. Het OPT in samenwerking met de interne-, en externe scouts en trainers zijn in ieder geval hard aan het werk. In onderstaand tijdsschema kunt u lezen hoe we te werk gaan.

 • 26 april: Voorlopige indeling selectieteams klaar door het Opleidingsteam (OPT)
   
 • 27 april tot 16 mei: Teamindeling zoveel als nodig doornemen met betrokken trainers.
 • 18 mei: Voorlopige teamindeling intern bevestigen.
   
 • 18 t/m 24 mei: Spelers die uitstromen uit de selectie op de hoogte brengen en eventueel vervolggesprekken.
   
 • 25 mei: Laatste en definitieve check.
   
 • 29 mei: Indeling selectieteams bekend maken op de site. Deze indeling blijft voorlopig i.v.m. de lichamelijke en conditionele staat van de speler bij de opstart. Ook zullen twijfelgevallen bij opstart nog bekeken worden.        

Mochten er nu al spelers bij zijn die weten dat ze UDI’19/CSU willen verlaten, laat mij dat dan uiterlijk 26 april a.s. weten via hjo@udi19.nl   zodat we ook daar rekening mee kunnen houden.

Hoofd Jeugd Opleiding en Technische Coördinatoren

 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.